Hráči Girony sa hnevajú na hlavného rozhodcu včerajšieho zápasu s Barcelonou za to, že z trávnika vylúčil Bernarda. Červenú kartu považujú za nesmierne prísnu. V rozhovore s novinármi svoje sklamanie neskrývali Bono a Pere Pons.

"Z môjho pohľadu to rozhodnutie vyzeralo nesmierne prísne. Keď sa hrá proti veľkým tímom, také veci sa stávajú. Vylúčenie Bernarda z hry nás zasiahlo a vzdialilo nám zápas. V našom prvom zápase dostal červenú kartu Lenglet. Také situácie sa môžu prihodiť. Postoj a mentalita tímu boli bezchybné. Musíme zlepšiť našu situáciu, ale úroveň hry tímu sa zlepšila. Okrem výsledku išlo o pozitívny deň. Ukázali sme, že môžeme súperiť s každým," povedal Bono.

S rozhodnutím vylúčiť Bernarda nesúhlasil aj záložník Girony Pere Pons: "Snažili sme sa súperovi sťažiť hru, tlačiť ich do jedného na jedného a myslím si, že nám to vychádzalo. Do druhého polčasu sme nastúpili s tým istým postojom. Až do momentu vylúčenia, s ktorým ja nesúhlasím, pretože predtým som bol faulovaný Messim. Vylúčenie Bernarda nám sťažilo hru. Tá akcia ovplyvnila zápas, ale rozhodca sa snažil svoju prácu vykonať, čo najlepšie. S jedným hráčom navyše bola Barcelona lepším tímom a spomalila hru. Mužstvo odviedlo ohromnú prácu a musíme byť na seba hrdí. Sme na dobrej ceste a musíme sa na nej udržať a takisto inkasovať menej gólov."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

BayernMunchen

27
2019-01-28 11:23:27

Girona dostala vlastnu medicinu. Preco neplakali ked nam prisne vylucili Lengleta v 1. zapase?

singo1

10
2019-01-28 13:52:47

To uz bolo na to sa zabuda.do barcy si vsetci radi kopnu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.