Hlavný kormidelník Seville Pablo Machín pred odvetným stretnutím štvrťfinálového dvojzápasu Španielskeho kráľovského pohára medzi Barcelonou a Sevillou analyzoval situáciu svojho družstva. Pripomeňme, že v úvodnom súboji Andalúzania pokorili blaugranas pomerom 2:0.

Zápas na Camp Nou

"Budeme bojovať, biť sa, usilovať sa o to, aby sme dodržali cieľ, ktorý sme si stanovili, za to vám ručím. Sme si dobre vedomí toho, akému veľkému mužstvu čelíme, urobia všetko pre to, aby sa im podarilo zvrátiť nepriaznivé skóre z prvého duelu. Musíme uhrať dobrý výsledok a na to potrebujeme podať kvalitný výkon ideálne so streleným gólom. Ak sa nám podarí skórovať, naše šance na postup sa výrazne znásobia."

Leo Messi

"Na zápas sa pripravujeme, nech už proti nám nastúpia v akomkoľvek zložení, či už Messi hrá, alebo nie. Vieme, že sa bavíme o najlepšom futbalistovi planéty, je pre útok kľúčový, všetky akcie idú cez neho, a tak si na neho musíme dať obrovský pozor. Je schopný zlomiť priebeh súboja prakticky kedykoľvek. Musíme mať na pamäti proti komu hráme, čelíme pohárovému šampiónovi z niekoľkých posledných rokov, víťazovi ligovej súťaže. Musíme zo seba vydať maximum."

Barca žhavá po triumfe

"Mám jasno v tom, že všetci profesionálni futbalisti sú extrémne súťaživí, asi neexistuje nik, kto by nechcel vyhrávať. Je to cenná trofej, ide o prestíž a oni sú klubom, ktorý musí vyhrávať všetko. To, že o nás Piqué povedal, že sme boli lepší a zaslúžili sme si vyhrať, je už v tejto chvíli vec druhoradá."

Absencie

"Žiaľ, nevieme nič s úplnou istotou. Cestujeme zajtra, a tak máme na odsledovanie situácie celé popoludnie. Musíme mať svoje družstvo pod čo najväčšou kontrolou."

Šance na postup

"Do odvety ideme v skvelej východiskovej pozícii, avšak stále pred sebou máme polovicu dvojzápasu a Barcelona nám môže streliť dva góly bez sebemenšieho problému. Dúfajme len, že sa nebude musieť hrať predĺženie. Musíme sa snažiť o to, aby sme skórovail my sami. Toto štvrťfinále je stále otvorené a my sme si dobre vedomí toho, že na Camp Nou trvá 90 minút neuveriteľne dlho. Stať sa môže čokoľvek."

Zdroj: marca
Foto: marca

Patresinho10

18
2019-01-30 00:20:59

Zajtra, vlastne už dneska bude horieť tráva, veľmi sa teším! :)
Spolu sme silnejší! ❤️ Visca El Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.