Ako informuje denník AS, Ousmane Dembélé by sa mohol vrátiť k plnému tréningovému zaťaženiu vo štvrtok, ba čo viac, podľa madridských novín existuje šanca, že Francúz vybehne na ihrisko už v sobotu proti Valencii.

Dembélé už začal konečnú fázu rehabilitácie po zranení, ktoré utrpel 20. januára v stretnutí Leganés. Po nešťastnom pošmyknutí sme u mladého francúzskeho útočníka videli bolestivú grimasu, no našťastie sa ukázalo, že nejde o nič závažné. Mierne vyvrtnutie členku a odhadovaná dlžka rekonvalescencie zhruba 15 dní.

Podľa AS však nemožno vylúčiť, že Dembélé dostane v piatok od lekárov povolenie hrať a bude súčasťou tímu na zápas proti Valencii. Hráč sa dáva dokopy dokonca tak rýchlo, že v klube sa chvíľu pohrávali s myšlienkou, že bude Ernestovi Valverdemu k dispozícii na odvetu so Sevillou v španielskom pohári. Nakoniec sa ale rozhodli, že je ešte príliš skoro. 

zdroj: as.com

video: youtube.com

Budko

28
2019-01-29 17:44:03

je to skvela sprava konečne

Nalim

top komentár
43
2019-01-29 17:49:54

Strašne mi chýba v zostave a v hre. Ale nech sa veľmi neponáhľajú, lebo opakovanie zranenia sa stane chronickým. Pri jeho klučkách do protismeru, je to nebezpečné, ale sú tam lekári, fyzioterapeuti, no a hlavne jeho cítenie. Leo a mužstvo ho potrebuje. Vivat Dembo ...

rominho

3
2019-01-30 07:43:41

treba pockat, neuponahlat to, klucova faza sezony estelen pride.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.