Tréner Valencie Marcelino absolvoval tlačovú konferenciu pred dnešným zápasom s Barcelonou v rámci 22. kola La Ligy. Tréner okrem iného hovoril aj o Messim.

Bojíte sa Messiho?

"Máme voči nemu obrovský rešpekt a veľmi ho obdivujeme. Hrá na vysokej úrovni už mnoho rokov. Všetci sa tešíme, keď ho sledujeme, ale je to úplne iné, keď hrá proti nám, pretože vtedy sa postará o to, že trpíme. Všetci sme však radi, že sa hráva v našej lige. Pokúsime sa, aby sa čo najmenej zapájal do hry."

Zmenil žreb pohára tvoj plán príprav na zápas proti Barcelone?

"Máme dostatočne veľkú rezervu. Ďalší zápas hráme o 5 dní a okrem toho sme mali 4 dni na to, aby sme sa pripravili na Barcelonu. Zahrá podobný tím ako naposledy. Neurobíme veľa zmien."

Je Valencia vo svojom najlepšom momente?

"Pokiaľ ide o náš pocit, tak určite áno. Na začiatku mužstvo všetko zle znášalo. Hráči mali neraz pocit, že výsledky nezodpovedajú tomu, čo na trávniku predvádzajú. Teraz však zlepšili efektivitu a to nám dodáva sebadôveru a umožňuje víťaziť na vysokej úrovni. Títo hráči si to zaslúžia a mentálne sú v najlepšom momente."

Myslíš si, že stredajšie El Clásico môže mať vplyv na to, ako sa Valverde na tento zápas pripraví?

"Neviem. Myslíme si, že zahráme proti Barcelone, ktorá nastúpi v základnej zostave. Na tento zápas sa pripravujeme s touto domnienkou. Barcelona má po stretnutí s nami štyri dni na prípravy na El Clásico. Neviem ako sa Valverde rozhodne."

zdroj: as.com
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.