FC Barcelona v 22. kole Primera Division len remizovala s Valenciou na domácom trávniku 2:2. Na tlačovej konferencii po zápase tréner Blaugranas Ernesto Valverde priblížil zdravotný stav Lea Messiho a komentoval aj piatu žltú kartu pre Jordiho Albu.

Analýza zápasu

"Valencia začala veľmi dobre, ale neskôr patril zápas nám. Súper sa uzavrel pred vlastným pokutovým územím. Niekedy je priebeh zápasu prekvapivý..."

Leo Messi

"Musíme počkať na vyšetrenia. Neviem, čo s ním je. Má určité problémy a počkáme, čo povedia lekári. Zdá sa však, že to nie je nič vážne, ale nechcem nič predvídať."

El Clásico

"Všetky zápasy sú iné. Ak Messimu bude dobre, tak bude hrať. V opačnom prípade nastúpi niekto iný."

Piata žltá karta pre Albu

"Máme rôzne možnosti, niekedy volíme jednu, inokedy druhú. Alba je vo vynikajúcej forme a je ťažké ho nahradiť. Mal štyri žlté karty a uznal som za vhodné, že tento zápas môže byť ideálnym k rotácii, no bol napomenutý piatykrát."

Aleñá

"Vidím, že je v dobrej dispozícii. Zakaždým má čoraz väčšiu účasť na hre a ukazuje ohromnú kvalitu. Pri pohľade na priebeh zápasu som uznal, že Arthur nám môže pomôcť v strede poľa."

Motivácia v La Lige

"Každý analyzuje po svojom, ale ja si myslím, že sme v La Lige motivovaní. Dnes sme chceli vyhrať a čo najrýchlejšie rozhodnúť zápas v náš prospech. Niekedy brankár pokutový kop chytí, inokedy nie. Po celý čas chceme vyhrávať všetky zápasy a predovšetkým tie ligové, pretože to ukazuje vyrovnanosť."

Dembélé

"Dúfam, že bude k dispozícii predovšetkým počas budúceho týždňa, ale neviem, či už v stredu alebo v nedeľu."

zdroj: marca.com
foto: facebook

maros1

0
2019-02-02 23:23:27

Čo sa Albu týka je to obrovská škoda - je výbušný a to nás dobehlo
Čo sa Aleňu týka neviem - mám z neho zmiešané pocity, bojuje, chce, snaží sa no ako by mu niečo chýbalo. Niekedy si myslím, že trošku brilantnejšia technika, tie nahrávky niekedy lietajú krížom krážom neadresne. Nevidí tak hru , aby mohol vyslať smrtiacu kolmicu, možno to chce otrkať sa v ťažkých zápasoch - uvidíme
No a Suarez by mal podľa mńa skončiť s natáčaním rozhovorov s každým na ihrisku a mal by sa do riti sústrediť na hru - od toho tam je a nie sa rozptylovať myslím

Jhonys

20
2019-02-03 00:39:45

právěže o Aleñovi mám úplně opačné pocity - umí nejen dobře číst hru, ale taky si moc dobře pokrýt míč, potáhnout balón do lepší pozice, má tah na bránu a dokáže právě dávat i klíčové přihrávky. Samozřejmě, že se mu nedaří stoprocentně: 1. nehrává, a když už, tak bývá po hodině hry stažen ze hry (což je podle mě úplně špatně...), 2. je to jeho první sezona na vrcholové úrovni, 3. je mu 21 a má všechno před sebou. Tbh se o něj nebojím, protože má na to, aby hrál u nás v budoucnu základ. Je to velký talent a jde jen o to, aby získával stále větší herní praxi - pak si bude dovolovat ještě víc.

emiliano

9
2019-02-03 09:06:12

Jhonys, súhlasím. Aleňa ukázal schopnosť obísť hráča, perfektne preberá loptu, má dribling. Včera mu občas lietali prihrávky inde, ako mali, ale je to otázka praxe a skúsenosti. Dolu mal ísť Vidal, nie on. On vie vymyslieť niečo dopredu, Vidal nie a my sme potrebovali dopredu. Dolu mal ísť aj Roberto, bol vo dvoch góloch, ak Semedo nie je zranený, tak to striedanie nepochopím, zodpovedalo by však Valverdého mentalite. Vo svojej koži nebol Messi a bolo to hneď vidieť na hre - nešli mu kľučky, boli predvídateľné a pomalé, nestrieľal keď mal, mal napodiv nepresné prihrávky alebo ho prečítali. Ale veľmi slabý bol Suarez, nič tam neurobil.

BayernMunchen

-32
2019-02-02 23:32:02

Ty nosaty saso, mozes chciet vyhrat kazdy zapas ale nemas na to. Odid kym tento klub uplne neotopis

Andrejomus

6
2019-02-03 01:24:24

On si toto neprecita, posli mu telegram, ten dostane skôr... Ale myslim, že tie už tiež zrušili, sakra...

Milan87

5
2019-02-03 10:56:22

Ukaz mijeden tým z celej europy co ma za tento rok take skóre a tolko bodov ako právě barca.alebo mi ukaž jedno mužstvo ktoré za posledne tyzdne ani raz nezakoplo.Alebo mi ukaž koho by si chcel za trenéra prosím

Milan87

5
2019-02-03 10:57:10

A nepiš sem prosím xaviho on este netrénuje a toto neni fifa

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.