Na tlačovke po zápase s Barcelonou bol prítomný aj tréner Valencie. Marcelino zdôraznil, že jeho tímu v zápase na Camp Nou chýbalo šťastie.

Jeden bod

"Keď vyhrávate 2:0 a zápas sa nakoniec skončí remízou, môžete byť sklamaný, ale dnes tomu tak nie je. Odohrali sme veľkolepý zápas. Hrali sme fantasticky, len sme nemali šťastie. Sme hrdí na hráčov, pretože v zápase s Barcelonou sa ukázali z veľmi dobrej strany. Pritom Barcelona je v skvelej forme. Mohlo to byť 1:3 a za chvíľu bolo 2:2. To sa nám stalo už niekoľkokrát."

Gameiro

"Zrazil sa s Piquém a pociťoval závraty. Všetko však poukazuje na to, že bude dobre. Očakávame, že v nasledujúcom zápase bude hrať."

Messi

"Kvôli nemu sme netrpeli len v jednom momente - keď bol za postrannou čiarou. Vieme, že je kľúčový. Jeho posledná prihrávka rozhoduje o hre súpera. Okrem toho Messi veľmi dobre strieľa spoza pokutového územia. Prvú takúto strelu Neto chytil, ale druhá skončila gólom."

zdroj: as.com
foto: facebook

janko81

29
2019-02-03 11:29:55

Znovu sa potvrdilo, že Leo je fakt neskutočný.

gol0o

12
2019-02-03 12:08:24

Popravde do toho zápasu by najviac zapadol Dembele (škoda že sa ešte lieči zo zranenia) bolo tam viac takých protiútokov kde to mohlo pohodovo skončiť v bráne súpera lenže nikto nemá tu snahu a rýchlosť tlačiť to dopredu s výnimkou dembeleho :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.