V úvodnom súboji semifinálového dvojzápasu Španielskeho kráľovského pohára medzi FC Barcelona a Realom Madrid sa zrodil nerozhodný výsledok 1-1. Po skončení ostrosledovaného stretnutia duel analyzoval i manažér blaugranas Ernesto Valverde. 

Messi

"Cítil sa dobre, ale v danom okamihu sme nechceli zbytočne riskovať. Trápili ho isté bolesti a rozhodli sme sa, že to tak bolo najlepšie."

Balanc

"Do veľkej miery nás, prirodzene, ovplyvnilo to, že sme inkasovali v úvodných minútach. Darilo sa im pomerne rozsiahlym spôsobom držať loptu, vidíte, do duelu vstúpili výborne. Postupne sme sa však dostávali do hry a vytvárali sme si nebezpečné príležitosti, až sme ho ovládli úplne a napokon vyrovnali. Zápas mal niekoľko fáz."

Odvetné stretnutie

"Dvojzápas je otvorený, stále nemáme jasného favorita. Oba tímy majú obrovskú kvalitu a udiať sa môže čokoľvek. Vedeli sme však, že na nás nečaká nič jednoduché."

Malcom a Semedo

"Máme od nich veľké očakávania. Semedo je neuveriteľne rýchly, dokážeme vďaka nemu nesmierne veľa vecí. V prípade Malcoma dúfame, že nám bude pomáhať gólmi. Do šancí sa vie dostať stále."

Semedov pokrok

"Bezprostredne po príchode to nemá jednoduché nikto, pretože v našom klube požadujeme obrovskú dynamiku na veľmi malom priestore. Trochu sa s tým spočiatku trápil, hoci jeho potenciál je obrovský. Po fyzickej stránke sa vyznačuje obrovskou rýchlosťou, je silný a my z neho máme obrovskú radosť."

Messi na San Mamés?

"Neviem, aj keď dúfam, že tomu tak, samozrejme, bude."

Arthur

"Kontroluje hru, sme presvedčení o tom, že nám môže pomôcť formovať jadro mužstva. V niektorých okamihoch nám v zápase akoby chýba energia, no potom prichádza on. To sa mi na ňom páči najviac."

Coutinho

"Pýtate sa ma na neho nejako často a ja som si vedomý toho, že sa od neho vyžaduje nesmierne veľa. Je to skvelý futbalista, ktorý sa aj naďalej rozvíja, a to i napriek celej tejto polemike. Dnes sme vďaka nemu mali dve alebo tri jasné príležitosti. Je to však stále iba človek, aj on sa mýli."

Pridajte sa do najväčšej skupiny fanúšikov FC Barcelona

Zdroj: marca
Foto: marca

jokerito

15
2019-02-07 08:16:33

1:1 nie je ziadna katastrofa,no cakal som ze doma na nich vybehneme. Ernesto ale zda sa zostal verny svojej taktike hrat prvy zapas z pohara horsie/ aspon dufam :)/ Myslim ze mame na to tam uhrat postupove 2:2 ,hadam aj vyhrat. NEmyslim si ze by sme tam neskorovali. Dolezity bude LEo v zaklade a dufajme ze aj Dembele uz bude spat.

harry525

15
2019-02-07 08:20:29

Aj Semedo, na par vynimiek UPLNE vymazal toho ospevovaneho Viniciusa... Dufam, ze Ernesto to tiez vidi a v odvete tam neda Roberta.... Len Nelsino bol vcera neskutocny... Bola radost pozerat, ako pod tlakom riesil situacie a tie jasle, ktore nasadil tusim Viniciusovi boli ceresnickou na torte.

maryann

28
2019-02-07 08:36:15

Preco asi nasadil Semeda na Viniciusa??
To len tu si niektori myslia,ze Valverda to nevidi,ze Valverde je debil...atd,adt
Vie co robi,vzdy vie co robi,on tych hracov vidi denne,rozprava sa s nimi...
Vedel niekto napr.,ze sa rozpraval s Dembelem, ked mal probleny o druhej v noci ???

Marian

0
2019-02-07 16:36:37

To bol Bartomeu, kto s ním volal o druhej. Nie Valve.

ace67

9
2019-02-07 08:43:41

Takže vidí aj to akí tragédi sú Sua a Cou,ale vždy ich postaví, lebo je to najlepšie možné riešenie?

FCBCN

15
2019-02-07 09:58:57

Jasné, že to vidí. Ibaže on vidí toho viac ako bežný fanúšik. Tiež nechápem niektoré jeho kroky, ale netrúfam si povedať že to robí zle. Skĺbiť všetko dokopy nie je sranda. Fanúšik vidí len povrch celého problému a pozná len jednoduché riešenia, ktoré by v realite dopadli omnoho horšie ako to čo robia tréneri.

Coutina neskutočne drží nad vodou, určite vie prečo mu verí a dáva šance.

Suarez je takisto skvelý zakončovateľ, to že posierie niektoré veci je normálne. Je to špecialista, nie je to univerzál akoby všetci očakávali od každého hráča.
Je však absolútna TOPka v zakončovaní. Kto to nechápe nech si pozrie tabuľku strelcov za posledné roky.

Samozrejme aj Valverdemu nevyšli všetky ťahy, ale futbal nie je jednoduchá aritmetika. NIe vždy sa lopta odrazí tak ako má.

ace67

0
2019-02-07 11:53:20

Súhlasím s tebou,ja len dúfam že vidí ďaleko viac ako ja,a to či to tak je sa začne ukazovať už za týždeň,EC bude prvé malé finále,tam už takéto trápne výkony týchto dvoch budú znamenať koniec v jednej súťaži,bez ohľadu na to ako výborne Valve vidí.

maryann

-1
2019-02-07 12:01:24

Prepac,ale kaslat na CdR
Podstatna je LL a LM !!!
Ako je teraz dobre Atleticu....,nedelu ho caka derby s Realom,ktory vcera creva vlacil...

ace67

1
2019-02-07 12:30:36

Vpohode,to ja všetko beriem,len zrovna tihle dva,nehrajú dobre ani v lige ani v LM,tak aby sme potom ešte nemrnčali za tým pohárom.Ja sa toho proste bojím,že tú sezónu neutiahnu iba v deviatich.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.