Barcelonský tréner Ernesto Valverde využil voľný týždeň na to, aby sa ako krstný otec projektu Relats solidaris zúčastnil slávnostnej benefičnej večere, počas ktorej sa odovzdal takmer päťdesiattisícový šek nadácii Proactiva Open Arms. Extremadurčan následne poskytol novinárom priestor na ich zvedavé otázky. 

Lionel Messi

"Má sa fantasticky. Dnes má za sebou dokonale zvládnutý tréning, a tak o tom ani nemá zmysel viac diskutovať. Jednoducho sa má fantasticky."

Samuel Umtiti

"Samuelova situácia je oproti Leovi rozdielna. Dúfame, že Umtiti sa k nám pričlení čo najskôr, ono to je v týchto okamihoch mimoriadne pravdepodobné. Neviem však povedať, či sa tak stane v sobotu, v utorok alebo neskôr. Do úvahy treba brať veľmi veľa okolností, nie len to, či je fit, ale rovnako tak jeho aktuálny rytmus, to, ako mu to pôjde s ostatnými spoluhráčmi. Prehodnotiť toho treba mnoho."

Ajax a kontroverzie s VAR

"Akoby som mal ja vedieť, či to bol gól. Netuším. Madrid a rovnako tak ostatné tímy nás veľmi netrápia, koncentrujeme sa na seba. VAR je tu a tieto veci už dobre poznáme. Polemika tu bude vždy."

Čo sa mu páči viac? Bar či VAR?

"Nachádzame sa blízko fabriky na výrobu piva, a tak poviem bez najmenšieho zaváhania bar. Aj keď je pravdou, že sa mi to páči aj s "v"."

Projekt a pomoc

"Z mojej strany by som chcel vysloviť svoju obrovskú vďaku za možnosť spolupracovať s týmito skvelými ľuďmi. Ďakujem im za to, že svet je aj vďaka nim krajším miestom. Keď sa so mnou skontaktovali, aby mi povedali, že si vybrali práve mňa, bol som tak trochu prekvapený. Neuveriteľne sa mi to páčilo. Mám z toho celého skvelé pocity, pretože všetkých týchto hrdinov nesmierne obdivujem."

Na akcii prehovoril aj Óscar Camps, prezident nadácie Proactiva Open Arms

"Chcem sa poďakovať patrónom a všetkým, ktorí spolupracovali, za nadobudnuté zisky, ktoré nám výrazne pomôžu v tom, aby sme pokračovali v tejto zaslúžilej práci. Do týchto chvíľ sa nám podarilo zachrániť už takmer tritisíc osôb."

Zdroj: md, sport, marca
Foto: md, sport

jokerito

23
2019-02-15 08:08:56

To sa ho fakt pytaju na gol, ktory dostal Real v LM? Co su to dnes za novinari?

Fishinko

8
2019-02-15 08:18:50

Zdroj: md, sport, marca ... prekvapuje ťa to? :D

jokerito

1
2019-02-15 10:15:43

Neprekvapuje, len mi je z toho smutno. Vsade len hon za senzaciou, za hranicou faktu a dezinformacie tvoriace nazor...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.