Dalo sa očakávať, že tlačovka hlavného barcelonského trénera Ernesta Valverdeho pred stretnutím s Realom Valladolid bude pútať obrovskú pozornosť novinárov. Okrem potreby blaugranas získať tri body hovoril Txingurri, samozrejme, aj o predĺžení svojej zmluvy. 

Valladolid

"Vstupujeme do série zápasov vo všetkých troch súťažiach. Máme na dobrej pamäti, že v uplynulých dvoch stretnutiach sme iba remizovali, a tak sa chceme vrátiť naspäť na víťaznú vlnu. Najlepší spôsob, ako sa navnadiť na náročné zápasy na pôdach súpera, je jednoducho triumfovať. Už nám to aj trochu chýba. Prichádza rozhodujúca časť sezóny, presne to obdobie, pre ktoré pracujeme počas celého roka."

Zápas

"Je to dokonalá príležitosť na to, aby sme zvíťazili, minimálne to věstci chceme. Musíme si však zachovať chladnú hlavu a koncentrovať sa plne na zisk troch bodov. Tím je na tom veľmi dobre, držíme sa na dobrej vlne už zhruba mesiac a pol. Viacero našich hráčov si nemuselo plniť reprezentačné povinnosti v takom veľkom rozsahu ako pred rokom, a tak sme lepšie pripravení na to, aby sme zabojovali o všetky tituly."

Podpora fanúšikov

"Nemám problém vôbec s nikým. Ľudia voči mojej práci preukazujú obrovský rešpekt."

Dôležité rozhodnutie

"Nikdy som prehnane nad tým, či budem pokračovať, alebo nie, nerozmýšľal, nechávam to na pocity. Človek to hodnotí práve takto."

Posolstvo, ktoré by rád zanechal

"Keď sa hovorí o nejakom tíme, je to preto, lebo sa mu darilo, prípadne sa to od neho očakávalo. Pokiaľ tu naplníme štyri roky, budeme nútení vyhrávať trofeje. Je to jediný spôsob, ako v tomto klube pokračovať, o tom som presvedčený."

Najlepší a najhorší okamih

"Vždy je to o prehrách, tu sa rozoberajú nesmierne veľa a všetky nás mimoriadne veľa stoja. Čo sa týka najlepších momentov, sú to tituly, veľké víťazstvá, rozlúčka s Andrésom..."

Umtiti

"Chceli by sme sa rozhodnúť pred zápasom s Lyonom. Za posledné obdobie toho odohral veľmi málo a pred sebou máme teraz zápasy, ktoré sú rozhodujúce. Veríme, že bude v poriadku, no zatiaľ si musíme počkať."

Todibo

"Trénuje s nami, ale zatiaľ sme ho v zápasovej akcii nevideli. Disponuje obrovskými kvalitami, je to veľký bojovník, je mimoriadne rýchly, stále navyše veľmi mladý. Do týchto okamihov zanechal skvelý dojem, hoci si musíme uvedomiť, že jedna vec je výkon na tréningu a vec druhá výkon v súťažnom súboji."

Lyon

"Je to skvelé družstvo, čaká na nás tvrdá skúška. Má skvelých hráčov do ofenzívy, no rovnako tak je kvalitné po defenzívnej stránke."

Zdroj: marca
Foto: marca

Genius79

-13
2019-02-15 22:38:36

Ale s nami ano

Tom91

22
2019-02-15 22:48:44

Vyjadřuj se pouze za sebe ..děkuji

Milan87

5
2019-02-16 11:48:11

Ja som snim tiež spokojený a lepsieho na trhu pre nás nevidím, nie každý chce trenovat mužstvo ktoreho fans hejtuju aj po výhrách.

el_dominiko

8
2019-02-15 23:40:45

Todibo
"Trénuje s nami, ale zatiaľ sme ho v zápasovej akcii nevideli.
Tak táto veta nemá chybu

Milan87

-3
2019-02-16 11:46:34

A co je na nej zlé?
Ved je to pravda, keby ho tam dal dostali by sme cez neho 2 -3 goly tak by to bolo zase hejtu.... Neviem co si myslíte ze to je fifa???

Ortiz

2
2019-02-16 12:43:07

Milan vykur Ernesta

Milan87

2
2019-02-16 14:38:27

Neurazaj ma vobec ma nepoznas a urazat mozes akurat takych pubertakov ako si ty. Zspni si radsej fifu a cuduj sa preco nehrame tak aj v reále keď tebe to tak ide.
Uz ma ndurazaj uz mám toho dosť.
Sme tu iba zopar real fans co nehejtuju a neurazaju ako hracov tak trenéra a stále iba vulgarne nadavky od nejakých adolescentov.....
Vobec ma nepoznas tak sa uvedom

emiliano

-4
2019-02-16 09:25:42

On nemá problém s nikým. Len nie je isté, či s ním nemajú problém takí, ako Semedo, Dembele, Malcom, Cilesen.

Milan87

3
2019-02-16 11:44:49

Semedo hraje dosť neviem aky problém by sním mohol mať a dembele??? Věd isiel s vykonmi hore takze si myslím ze tiez problem nemá ako by sa tu viacery asi těšili. Malcom este nic nepredviedol aby mohol otvarat usta a myslim ze on je pokorný takze ny si to asinedovolil.
Mna len udivuje ze týchto mladých hracov co su tu kratko stavias pred overenych borcov. V kabine predsa maju najmensie slovo a tak by to aj malo byť.
Upre

Ortiz

-4
2019-02-16 12:42:31

jen my s tebou

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.