Okrem šlágra dňa medzi minuloročnými finalistami z Liverpoolu a zatiaľ nezdolaným tímom Bayernu Mníchov včera fanúšikovia Champions League mali možnosť sledovať i ďalší zaujímavý súboj na Stade de Lyon. V úvodnom stretnutí osemfinálového dvojzápasu medzi domácim Olympique a FC Barcelona sa napokon, rovnako ako medzi The Reds a Bavormi, zrodila bezgólová remíza. Duel v pozápasovej mixzóne analyzoval gólman blaugranas Marc-André ter Stegen. 

Zápas

"Chceli sme viac, no výsledok je v istom ohľade adekvátny pre obe družstvá. Musíme sa pozerať smerom vpred. V nasledujúcich dňoch na nás čaká obrovské množstvo zápasov a chceme byť v odvete čo najlepšie pripravení, na čo budeme potrebovať dobré výkony aj na scéne domácej ligy a pohára."

Príležitosti

"Je naozaj pravdou, že sme sa dostali hneď do viacerých dobrých šancí a neustále sme sa usilovali o skórovanie, avšak napokon to nebolo možné. Netreba zabúdať na to, že ich brankár má obrovské kvality. Chýbalo nám aj trošku šťastia a dúfame, že sa opäť vráti na našu stranu."

Luis Suárez

"O svojom spoluhráčovi hovoriť nemôžem, sme si všetci veľmi dobre vedomí jeho kvality a počítame s ním. Musíme pracovať ako jeden tím. Po individuálnej stránke chceme, aby každý odvádzal svoju prácu na sto percent a on pre to robí všetko, čo je v jeho silách. Dúfame, že čo najskôr zaznamená nejaký zásah, aby sa mu prinavrátila dôvera. Vynakladá enormné úsilie."

Výsledok

"Chceli sme viac, ale opakujem, teraz sa musíme pozerať len a len vpred. V nasledujúcich desiatich dňoch pred sebou máme nesmierne dôležité stretnutia a potom príde na rad odveta proti Lyonu, ktorý nám už ukázal, aký silný je po ofenzívnej stránke. Toto družstvo má obrovskú kvalitu. Čo sa však týka ofenzívy, aj my sme mužstvom, ktoré má kvalitu na to, aby strelilo gól v ktoromkoľvek okamihu počas súboja."

Frustrácia

"Nie sme frustrovaní, dobre vieme, čo potrebujeme. Naším prvoradým cieľom je, samozrejme, postúpiť."

Sevilla

"V tomto zápase budeme musieť byť stopercentní, aby sme si udržali svoju dôveru."

Zdroj: marca
Foto: marca

Babco

-2
2019-02-20 14:23:40

nasa ofenzivna kvalita spociva v braneni

mito669

-1
2019-02-20 18:43:15

Aj my vieme co tim potrebuje :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.