Denis Suárez, stredopoliar FC Barcelona, odišiel tridsiateho prvého januára tohto roku na hosťovanie do Arsenalu. Mladík blaugranas však do týchto okamihov na šancu nastúpiť v základnej jedenástke u Kanonierov stále čaká. 

Denis Suárez, barcelonský záložník hosťujúci v londýnskom Arsenale, nastúpil po svojom odchode na Ostrovy do štyroch duelov, no zatiaľ ani raz v základnej zostave. Galícijčan v drese The Gunners debutoval proti Manchestru City v rámci súboja Premier League tretieho februára, pričom pri prehre pomerom 3-1 odohral dvadsaťštyri minút. Následne dostal štrnásť minút pri triumfe na pôde Huddersfieldu a na trávniku sme ho videli aj v obidvoch súbojoch dvojzápasu Európskej ligy proti Bate Borisov. Kým v prvom súboji nastúpil na poslednú štvrťhodinu, v odvete si pripísal dvanásť minút. Spolu má teda na svojom konte v kvartete stretnutí šesťdesiaťšesť minút

Pripomeňme, že Arsenal v rámci dohody o Denisovom hosťovaní má možnosť futbalistu odkúpiť na konci sezóny nastálo. Pokiaľ sa ju rozhodne direktíva celku uplatniť, Barca za Suáreza zinkasuje čiastku v hodnote dvadsať až dvadsaťpäť miliónov eur

Zdroj: md
Foto: md

gula123

12
2019-02-24 13:21:11

Ak ho Arsenal kúpi, bude to malý zázrak. Stačí si nájsť reakcie fans po jeho premiére. Padali tam úvahy o tom , či niekedy za Arsenal hral horší záložník ako je Denis. Ak sa bude chcieť presadiť, musí veľmi veľa zmeniť. Skôr si myslím, že po sezóne bude späť.

Vladis_46

2
2019-02-24 13:37:38

Tiež ako pozerám video, tak to vyzerá, že skôr sa mu nedarí

SEJMALCUK

17
2019-02-24 13:57:39

A co jste si taky mysleli? Řekněte mi jednu jeho přednost, kvůli které by Denis mohl hrávat pravidelně v nějakém popředním týmu? Defenzivní činnost nic moc, rychlost nemá, střelu z dálky nemá, je slabý v soubojích, protože nemá sílu a technicky na tom špatně není, ale takovou techniku jako má on, má dalších X hráču v průměrných španělských klubech. Já Denise uznávám, určitě je to milý chlapík, ale kvality na ty nejlepší kluby prostě nemá a podle mě nikdy mít nebude. Viděl bych ho opět nejradši někde ve Villarealu, tam by asi hrával a mohl patřit k těm lepším záložníkům.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.