Dvadsiate piate kolo Primera División bude patriť i šlágru medzi Sevillou a hráčmi FC Barcelona. Na Kataláncov čakajú v rozmedzí siedmich dní tri mimoriadne náročné stretnutia, po výjazde na Estadio Sánchez Pizjuán dva súboje v Madride s Realom, a tak budú kľúčové i isté rotácie. Do akej miery však ovplyvnia základnú jedenástku trénera Ernesta Valverdeho?

V tábore Barcelončanov sú pred budúcotýždňovým El Clásicom v ohrození Ivan Rakitić, Arturo Vidal aj Clément Lenglet, ktorých delí len jedna karta od sankcie a potenciálnej straty prestížneho duelu s Madridom. Fakt však je, že Valverde si bez nich súčasnú ekipu nevie ani len predstaviť, a tak zrejme uvidíme v dnešnom zápase v akcii všetkých troch z nich. 

Podľa AS

Podľa The 4th Official

Zdroj: forcabarca.sk
Foto: as, the4thofficial, archív

Alirael

11
2019-02-23 10:39:14

Back to the valverde’s basics

Alirael

19
2019-02-23 10:40:29

Dokolecka dokola, raketva busquets vidal - najutocnejsia zaloha v historii fotbalu, a suarez jelitko nedotknutelne

LaBrie

16
2019-02-23 10:46:29

Neviem preco teraz nevyuziva Valverde moznost nasadit Coutinha na lavu stranu zalohy, ked je zraneny Arthur, ktory tam naposledy hraval. Vidala by som dal az v druhom polcase namiesto Coutinha. Inac zostava podla AS s tou pripomienlou by sa mi pacila.

Vendeta

9
2019-02-23 11:11:14

Pretože DNA barcelony bola už odjakživa čo najdefenzivnejšia.. To Morinhov autobus je oproti tomu ofenzivna symofnia. Zabetonovať sa v 16ke a pretrpet zápas.
Nemožeš zabudať že záložnici su neni v barce na to aby tvorili hru ale na to aby pomáhali čisto v defenzive. Predsa máme Messiho ten tvori a to stačí.

Nabuducu sezonu očakávam experimenty so stoperom v zálohe

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.