Vojna medzi Paris Saint-Germain a FC Barcelona môže zažiť bitku na ďalšom fronte. Po tom, čo sa v Parku princov nepodarila operácia s Frenkie de Jongom, ktorý napokon súhlasil s prestupom ku blaugranas, pripravuje Nasser Al Khelaifi vo svojom tíme revolúciu. Prezident ekipy spod Eiffelovky viac nepočíta s aktuálnym športovým riaditeľom Anterom Henriquem a hľadá za neho náhradu, pričom ideálnou alternatívou by mal byť podľa neho Eric Abidal z Camp Nou.

Fantastická práca, ktorú odvádza technický sekretár FC Barcelona Eric Abidal, nezostala nepovšimnutá ani v tábore viacerých svetových veľkoklubov. Počiny francúzskeho funkcionára neunikli ani Nasserovi Al Khelaifimu, prezidentovi Paris Saint-Germain, ktorý si s ním vie do budúcnosti predstaviť profesionálnu spoluprácu. Obaja sa pritom dobre poznajú a udržiavajú si korektné vzťahy odkedy bývalý futbalista pôsobil ako komentátor pre francúzsku pobočku televíznej stanice beIN Sports.

I napriek tomu, že medzi obomi mohol vzniknúť istý náznak konfliktu popri ságe okolo Adriena Rabiota, Al-Khelaifi už dal Abidalovi jasne na známosť, že s ním počíta a je ochotný a pripravený zveriť mu svoju bezvýhradnú dôveru. Najvyšší predstaviteľ celku by jeho ziskom zabil dve muchy jednou ranou, nielenže by získal fantastického šprotového riaditeľa, ale zároveň by aj oslabil FC Barcelona, ktorá pre Les Parisiens predstavuje úhlavného rivala na prestupovom trhu. Spomenúť, koniec koncov, stačí len niekoľko nedávnych zápolení o De Jonga, De Ligta, Pépého či mnohých ďalších. 

Ericovi údajne záujem zo strany úradujúceho francúzskeho ligového šampióna polichotil, avšak Barcu za žiadnych okolností v aktuálnych okamihoch opustiť neplánuje. Abidal sa stopercentne stotožňuje s jej športovým projektom a výborne sa mu spolupracuje s Pepom Segurom a Ramonom Planesom, s ktorými vytvoril veľmi kvalitne fungujúcu družinu. 

Abidal s tímom do Seville nepocestoval

Tridsaťdeväťročný rodák z Lyonu medzitým nemohol spoločne so zvyškom tímu odletieť do Andalúzie, kde Barcelončania na Estadio Sánchez Pizjuána čelila domácej Sevilli. Hoci Abidal cestuje prakticky na všetky zápasy, tentoraz musel ostať v Katalánsku vzhľadom na to, že ho čakal lekársky zákrok týkajúci sa problémov s jeho pravým chodidlom. Eric je údajne optimistický a dúfa, že po oddychu v nemocnici a následne domácom prostredí už v Madride na nadchádzajúcich súbojoch nebude chýbať. 

Zdroj: md
Foto: md

MrCrowley

27
2019-02-25 14:32:52

Nezávislá anglická tlač to hodnotí nasledovne:
"Real Madrid beat Levante thanks to VAR and referee Ignacio Iglesias Villanueva."
Aby to nevyznelo že sme tu na tejto stránke všetci zatrpknutí voči Madridu.
Objektívna realita sa nedá zahovoriť tak ako sa nedá zahovoriť prd v aute.

myzuFCB

11
2019-02-25 14:36:55

Ale tomu neverím, že by tam išiel. Abi je srdciar. Vrátil sa sem pretože podľa mňa tento klub miluje. Ako hráč v tomto klube dosiahol úspechy a nemyslím, že by sa nechal zlákať peniazmi

2sjr

-1
2019-02-25 14:40:06

Nespochybňujem jeho kvalitu ale 50% úspechu je len to že pracuje pre Fc Barcelona. Je to proste klub v ktorom by radi hrali všetci. Vždy je ľahšie prilákať hráča do veľkoklubu i keď práca pre veľkoklub musí byť nesmierne náročná pre každého

hadec

5
2019-02-25 15:32:32

Ten Naser al Kalafi, ci sa to vola, by chcel zistit prostrednictvom Abidala ake dalsie talenty Barcelona sleduje. Naozaj by tym zabil, ale hned niekolko much naraz. Velmi by som sa cudoval, keby nemali sportovi riaditelia a ich asistemti klauzuly v zmluvach prave pre taketo pripady. Cim dalej je mi ten Naser odpornejsi.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.