Barcelona sa po bezgólovej remíze v Lige majstrov na pôde Lyonu postaví v domácej súťaži Seville, teda ďalšiemu účastníkovi európskych pohárov. Sevillistas si v EL dvomi výhrami nad Laziom zabezpečili postup do osemfinále. Horšie to s nimi vyzerá v Primera División, kde v posledných troch zápasoch nezaznamenali výhru. Ako sa im bude dariť pred vlastnými fanúšikmi v šlágri kola? Nenechajte si to ujsť a priamy prenos sledujte na TV Tipsport!

Tipér vuongito má v nadchádzajúcom súboji jasnú víziu  – Barcelona neprehrá (kurz 1,31)! Svoju prognózu podporil naozaj exkluzívnym vkladom za 7 000 EUR. Myslíte si, že spravil dobre?

16kiki16 rozobral vo svojej analýze čistú dvojku (1,99). Ako to zargumentoval? „Tak toto si nenechám ujsť. Áno, Sevilla úspešne ubojovala bitku v EL s Laziom, ale obetovala tomu domácu ligu. Remíza doma s Eibarom a prehra na pôde slabučkého Villarrealu je toho jasným dôkazom. A teraz nastúpi proti Barcelone, ktorá bude hladná po góloch, keďže z posledných troch duelov dala iba jeden gól. Barca má jednoznačne širší káder ako Sevilla a nemá sa na čo šetriť – odveta v LM sa odohrá až v polovici marca. Messi a Suárez sú hladní po góloch a Sevillčania sú unavení a vyšťavení. Predsa len 5 zápasov za 12 dní je veľa. Očakávam strelecké prebudenie Blaugranas,“ vyjadril sa. Vidíte to rovnako?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite aj vy, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a k tomu zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

 

bulldozer

12
2019-02-23 10:10:52

Ja by som netipoval kym nevidim zostavy. EV moze rotovat.

PEKKI

-11
2019-02-23 12:47:47

mohlo by ked pozeram na toho retarda na tom obrazku

Kapo610

2
2019-02-23 13:34:02

Predcasne to vyplatil, pekne zarobil ale podla mna mal dnesny zapas nechat. Jednoznacne potrebujeme vyhrat a forma uz raz musi zacat opat stupat.

Marosv

1
2019-02-23 16:04:00

No keď sa pozrieme sami na seba na nami predvádzanú hru, tiež nemáme byť z čoho nadšení
tak to potom až taká fantazmagória nemusí žial byť. No a keď tam vidím Suareza to znamená, že budeme hrať zase v deviatich luďoch - po zápase budeme múdrejší

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.