Ivan Rakitić bol po stretnutí so Sevillou spokojný so ziskom troch bodov. Chorvát poskytol novinárom krátky rozhovor v nadväznosti na triumf pomerom 2-4. 

Messi

"Bol dôležitý pred pár dňami, je dôležitý dnes a bude dôležitý vždy. Je to najdôležitejší hráč vôbec, ktorý je zakaždým rozdielový. Dokáže zmeniť celý zápas na minime priestoru. Veľmi sa s ním pre jeho góly teším a rovnako tak mám radosť z Luisovho zásahu."

Zápas

"Hrať na tomto štadióne je pre mňa vždy jedinečné. Dnešný zápas nás stál veľa síl. Sme veľmi spokojní a hoci sme si to dnes vytrpeli, zvládli sme to a triumf sme si zaslúžili."

Clásicá

"Isteže chceme byť na zápas stopercentne pripravení, chceme sa prezentovať v najlepšej možnej forme. Prichádzajú dni, ktoré budú unikátne, no tiež náročné. Nateraz sa koncentrujeme na pohár."

Budúcnosť

"Môj kontrakt je platný ešte tri roky, chcem ostať tu. Napĺňa má pýchou, že sa o moje služby zaujímajú rôzne veľkokluby, pokiaľ to nie sú len vymyslené špekulácie, no ja svoju budúcnosť nikde inde ako v Barce nevidím."

Zdroj: marca
Foto: marca

Milan87

32
2019-02-24 08:17:21

Srdciar, včera zahral vyborne !!!

bulldozer

-22
2019-02-24 08:46:27

vazne? keby Messi nepremenil tu jeho jednu prihravku tak by to bol Rakiticov standardny vykon ktory tu uz vacsina nechce.

PETERKRIZAN

26
2019-02-24 08:38:38

Rakitic vo forme je najlepsi stredopoliar na svete,nie modric,

JCillessen1

13
2019-02-24 10:04:01

Rakitic je moj najobľúbenejší hráč a táto správa ma nesmierne potešila <3 Ako ja viem že už není taký dobrý ako kedysi a mohol by si už konečne na 2-3 zápasy oddýchnuť a Valverde by mohol dať viac šancí Alenovy ale nemožem nič iné povedať než len to že na vide je Valverde... Raki kedysi hral veľmi útočný futbal lenže Valverde z neho spravil defenzívneho záložníka a miestami sa mi zdá že ho hrá aj ako stopera a to sa mi vobec nepáči :(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.