Santiago Hernán Solari, manažér Realu Madrid, poskytol novinárom tlačovú konferenciu pred nadchádzajúcou odvetou Španielskeho kráľovského pohára s FC Barcelona. Argentínsky manažér analyzoval stretnutie a priniesol niekoľko aktualít týkajúcich sa družstva Bieleho baletu.

Zápas

"Je to presne súboj, ktorý robí zo Španielska centrum svetového futbalu, zápas, ktorý robí zo Španielska fantastickú, úžasnú krajinu."

Bale a jeho striedanie

"Plne sa koncentrujeme na súboj a s Garethom som si už pohovoril. Máme pred sebou mimoriadne náročný zápas, postup do semifinále sme si museli vydrieť viacerými neľahkými kolami. V prvom súboji sme sa prezentovali dobrým výkonom, teraz sa tak musíme sústrediť o to viac, a presne to Gareth robí."

Strach z Messiho

"Slovo strach vo futbale pre tých, ktorí to myslia vážne, neexistuje. Ideme každý deň naplno, dávame zo seba svoje srdce, neustále bojujeme, čo nám sily stačia. Hráč musí na trávnik vstupovať s tým, že si ide zápas užiť."

Rozhodol sa už, koho postaví na ľavý kraj obrany?

"Nie. Alebo viete, čo? Ak som sa aj náhodou rozhodol, nepoviem ti ako."

Vinícius

"Jeho spoluhráči mu od jeho príchodu boli obrovskou oporou. Je nesmierne talentovaný, no tiež na sebe tvrdo pracuje a chce sa učiť. Ja mu môžem poradiť len, aby sa aj naďalej neprestal snažiť, pretože je to veľmi dobrý chlapec."

VAR a Casemirova penalta

"Zakaždým, keď sa použije VAR, môžeme očakávať obrovskú diverzitu názorov širokej verejnosti. Nech je to však akokoľvek, všetci, ktorí poznajú pravidlo číslo dvanásť, nemôžu pochybovať, že naozaj išlo o penaltu. Rozumiem, že na rozhodcov sa po prehre sťažujú všetci, ale ostaňme nad vecou."

Odkaz fanúšikom

"Všetci príďte, naši fanúšikovia sú jedinými členmi zostavy, ktorí majú isté miesto."

Posledné slovo

"Hráme semifinále Copa del Rey a za sebou máme pekný prvý zápas, ostáva nám tak len dúfať, že podobne príjemná bude odveta. Na Camp Nou sme podali dobrý výkon a vezieme si odtiaľ veľmi sľubný výsledok. Musíme na svoj výkon nadviazať, no chlapci už vedia, čo majú robiť."

Zdroj: marca
Foto: marca

fiala2503

25
2019-02-27 08:55:23

Pravidlo č. 12 znie asi takto: keď sa hráč bolestivé agonii hodí o zem v pokutovom území a predchádzalo tomu jemne brnknutie stoplami súpera o jeho chránič, je to jasná penalta.

Rasto

29
2019-02-27 09:06:14

Ja si myslím, že pravidlo 12 je vymyslené pre Real-padni v pokutovom území a je pencla.

cirkus

0
2019-02-27 13:02:45

https://tenor.com/...

johnko88

23
2019-02-27 12:57:16

Pravidlo cislo 12 je, ze 12-ty hrac Realu je rozhodca.....

Milan87

2
2019-02-27 13:06:45

To sa ti vydarilo : D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.