Ligové El Clásico v krátkosti komentoval aj Jordi Alba.

Pre culés sú tieto zápasy dôležité

"Odchádzame posilnení víťazstvom. Viem, aké dôležité sú tieto víťazstvá pre culés. Dobre pracujeme, pretože na to, aby sme súpera porazili, nestačí mať len dobrých hráčov. Je za tým množstvo iných aspektov."

"V Kráľovskom pohári začal Real v lepšej pozícii a vedeli sme, že podpora fanúšikov bude nesmierne dôležitá. Poradili sme si však a dnes sme zlepšili veci, ktoré nám naposledy chýbali."

"Hrali sme zodpovedne, teraz však ideme ďalej, pretože súťaž nezastavuje. Je dôležité, aby fanúšikovia s nami boli spokojní, hoci stále môžeme niečo zlepšiť."

zdroj: sport.es
foto: facebook

kaspec22

8
2019-03-03 11:31:54

Snad si příští zápas pár našich opor odpočine a dostane šanci Malcom, Cou a Alena. Bylo toho teď hodně a opět musíme začít rotovat.

Milan87

8
2019-03-03 11:46:37

Aj teraz máme skoro celý tyzden. Keď vyhrajeme s lyonom tak si mozme povedat ze obdobie keď sa hraju všetky 3 sutaze súčasne, sme napriek tvrdým superom zvládli na jedničku. Potom uz sa hraje iba liga a LM, kde si myslím ze na lige sa bude dať točit tam uz je pekny náskok a LM tiež nebude zase každý tyzden. Mesiac kde sa dává polovica uspechu pri treblu je pomaly za nami a zatial to zvladame bravurne

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.