Ernesto Valverde, tréner FC Barcelona, po triumfe nad výberom Raya Vallecano komentoval včerajší zápas na tlačovej konferencii. Extremadurčanovi zverenci museli čeliť nepríjemnej situácii, keď prehrávali, no gólom Gerarda Piquého skóre ešte do zmeny strán vyrovnali a v druhom polčase rozhodli o zisku troch bodov. 

Coutinho

"V našom klube, podobne, ako je tomu vo väčšine celkov na svete, sa požadujú len víťazstvá. Tejto situácii netreba dávať prehnane veľkú dôležitosť. Coutinho bojuje zo všetkých síl, aby dokázal skórovať, no svojou prácou nám pomáha aj bez toho. Kľúčom je jednoducho zotrvať."

Arturo Vidal

"Má za sebou fantastické stretnutie. Spoločne s Busquetsom nás podržal v okamihoch, keď sme to najviac potrebovali."

Zápas

"Zápas bol dosť náročný sám osebe a následne sa ešte skomplikoval. De Tomás sa dostla k lopte, ktorá akosi nepatrila nikomu. Ja si však cením všetky víťazstvá a dnes sme získali tri body, čo bolo hlavné."

Obraty

"Nedarí sa nám streliť v dueloch úvodný gól, čo je našou slabinou. Na druhej strane ale vyzdvihujem to, že keď inkasujeme, tím reaguje ukážkovo. Máme za sebou sériu mimoriadne komplikovaných súbojov."

Systém

"Náš obraz hry sa postupne meniť môže, všetko to závisí od vývoja jednotlivého stretnutia. Rayo všeoecne napáda o niečo vyššie, no dnes sa zatiahli dozadu a museli sme zareagovať. Veľa ráz sa stane, že máte plán a napokon sa uchýlite k niečomu presne opačnému."

Piqué

"Pravidelne podáva fantastické výkony a mňa to veľmi teší. Je vo výbornej forme a teraz to deklaroval aj streleným gólom. Svoju výšku vie využívať veľmi dobre a je užitočný aj vo chvíľach, keď sa zapája do útoku."

Umtiti

"Je jedným z hráčov môjho kádra. Dnes odohral fantastický súboj. Naposledy som ho postavil na štyridsaťpäť minút, no dnes sa mi zdal byť pripravený viac. Postupne, krôčik po krôčiku, sa vracia na úroveň, ktorá je pre neho naozaj príznačná."

Motivácia

"Sú zápasy, v ktorých nepotrebujete na motivovanie všetkých naokolo robiť nič. Niekedy však súboje vyzerajú na papieri jednoducho a napokon sa o to viac skomplikujú. Tituly sa neraz prehrávajú v stretnutiach, ktoré majú byť jasné. V stredu na nás čaká kľúčové meranie síl, hráme proti veľkému súperovi, a to vo veľkej súťaži. V hre bude nesmierne veľa."

Zdroj: marca
Foto: marca

MessiJeBuh

0
2019-03-10 09:01:11

https://youtu.be/... u nás předváděl coutinho minulou sezónu... krasne dribling průniky hra 1 vs 1 přihrávky... stále si myslíte, ze nemá na barcu ??

BayernMunchen

6
2019-03-10 11:00:36

Co je to za argument? A Ronaldinho predvadzal za barcelonu skvele driblingy ale uz na barcelonu nema. Z minulosti sa zit neda

Eldress

7
2019-03-10 13:57:12

Ronaldinho už na Barcu nemá kvůli věku - to je fakt. Ale tohle video ukazuje, jaký má Countinho skills, který fotbalistům odcházejí vesmeš kvuli věku (Ztrací rychlost, výbušnost). Cou má dobrý věk a "MessiJeBuh" nejspíš narážel na to, že říkat "Cou nemá na barcu" není správný, ale že Cou má pouze krizi.

BayernMunchen

-1
2019-03-10 14:32:13

A co ak sa mu forma uz nikdy nevrati?

Eldress

4
2019-03-10 15:13:58

To by bylo nemilé a muže se to stát, já jsem jen reagoval pro vysvětlení smyslu videa :) uvidíme na konci sezóny, držím mu palce, ať se chytne ;)

2sjr

20
2019-03-10 10:00:03

To že má kvalitu vie každý veď preto ho kúpili za nemalé peniaze ale táto kríza trvá už veľmi dlho. Je pravda že ak hrač hra zle tak si ho všimneme viac a keď si ho všímame viac zistíme že nehrá zle ale hra hrozne. - môj nazor

Matus1017

14
2019-03-10 10:17:56

To, že Barça zaberie najviac po inkasovanom góle tvrdím už dlho. Neviem prečo je tomu tak ale potvrdilo sa to už viac krát. Zo začiatku mám dojem ako keby sa hráči rozcvičovali až v druhom polčase začíname hrať...

johan

5
2019-03-10 12:03:55

ale na druhu stranu, ked sa prvy polcas len rozcvicuju, tak hraju naplno len 45 minut, takze netreba ani rotaciu v zapasoch, lebo hraci su oddychnuti :-D

Matus1017

1
2019-03-10 15:47:32

:DDD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.