Okrem toho, že sa obaja narodili v ten istý deň, toho majú spoločné Ivan Rakitić a Samuel Eto'o oveľa viac. Dvaja futbalisti úzko spätí s FC Barcelona, ktorí oslavujú narodeniny práve zhodne desiateho marca, obľubujú Santiago Bernabéu. 

V nedeľu desiateho marca oslavovali narodeniny dvaja známi hráči, ktorí znamenajú veľa pre inštitúciu FC Barcelona. Ivan Rakitić, ktorý zavŕšil tridsaťjeden rokov, a tridsaťosemročný Samuel Eto'o toho ale majú spoločného o niečo viac. Obaja otvorili barcelonský gólový účet vo finálovom súboji Ligy majstrov a chorvátsky aj kamerunský špílmacher obľubovali pôdu Realu Madrid. 

Eto'o, ktorému sa podarilo skórovať už vo finálovom stretnutí proti Arsenalu v Paríži, zaznamenal prvý presný zásah finále pamätného duelu v Ríme proti Manchestru United. Samuel zužitkoval asistenciu Andrésa Iniestu, ktorý paradoxne prihrával i na gól Ivana Rakitića šesť rokov nato v Berlíne, hrajúc s Juventusom. 

Ba čo viac, obaja sa stali akýmsi postrachom pre úhlavného rivala blaugranas z Madridu. Kamerunčan skóroval na Santiago Bernabéu hneď päť ráz, zatiaľ čo Ivan si na Chamartín pripísal doposiaľ štyri góly. Chorvát zaznamenal presný zásah i v poslednom stretnutí, pričom tak nadviazal na gól z triumfu 2-3 spred roka. 

Zdroj: md
Foto: md

jarolamo

4
2019-03-11 17:57:50

Zidane by mal viesť tréning prvého mužstva už v utorok. A sedieť už na lavičke pri najbližšom ligovom zápase proti Celte Vigo v sobotu. Za cieľ vraj dostal zaistiť, aby Real skončil v La Lige do 4. miesta a zabezpečil si tak účasť v skupine LM 2019/2020.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.