Novinkou v zostave Olympique Lyon bude v stredajšom odvetnom stretnutí najprestížnejšej európskej pohárovej súťaže Ligy majstrov proti FC Barcelona hviezdny Nabil Fakir. Opora francúzskeho družstva prvý súboj vynechala pre sankciu, no na Camp Nou by, prirodzene, futbalista nemal chýbať. 

Nabil Fekir, kľúčový hráč Olympique Lyon, poskytol pred blížiacim sa stretnutím proti FC Barcelona svojim klubovým stránkam zaujímavý rozhovor. "Barca patrí medzi najlepšie tímy v celej Európe. Čeliť takýmto mužstvám je zakaždým obrovskou cťou a je tak úplne bežné, že naši fanúšikovia majú obrovské očakávania. Budeme hrať na maxime svojich možností, hoci sme si vedomí toho, že to nebude jednoduché," komentoval talentovaný dvadsaťpäťročný ofenzívny špílmacher. 

Fekir, majster sveta z Ruska 2018, tiež vyzdvihol kapitána blaugranas"Lionel Messi je podľa mňa najlepším hráčom na svete. Stretli sme sa aj na Svetovom šampionáte. Na vrchole je už dobrých desať rokov a sezónu čo sezónu je kľúčový. Vďaka nemu vyhrávajú trofeje a nám teraz neostáva nič iné ako usilovať sa o to, aby sme ho zastavili," dodal.

Stretnutie medzi Barcou a Lyonom sa odohrá už v stredu o dvadsiatej prvej hodine. Prvý zápas sa skončil bezgólovou remízou.

Zdroj: md
Foto: md

GabrielSVK

24
2019-03-12 08:46:49

Lyon nemá čo stratiť, takže si myslím, že zajtra to bude ťažký zápas a, že na nás vybehnú s tým, že budú chcieť dať rýchly gól. Budeme to mať podľa mňa veľmi náročné.

Ortiz

1
2019-03-12 11:47:50

Nebejt jeho zraneny, tak mohl byt taky uplne jinde

Ortiz

1
2019-03-12 11:48:05

Zraneni

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.