Leo Messi sa po zápase s Lyonom na Camp Nou podelil o svoje pocity v rozhovore po zápase. Nechýbali ani otázky o Juventuse a Ronaldovi.

Nervozita

"Za stavu 2:1 sme sa trochu trápili. Pri štandardnej situácii sme si sami skomplikovali život. Do tohto momentu Lyon na trávniku neurobil nič. Našťastie sme strelili gól na 3:1 a získali sme pokoj."

Príprava na zápas

"Od samotného úvodu sme sa tento zápas snažili rozhodnúť v náš prospech. Veľa sme hrali s loptou, ukázali sme našu najlepšiu verziu. Po góle na 3:1 sa pred nami otvorilo množstvo voľného priestoru. Mohli sme útočiť na protiútoky."

Dva góly

"Gól na 3:1 bol sprevádzaný istým napätím, ale našťastie sa ho podarilo streliť. Ten gól nám doprial pokoj."

Ronaldo

"Úspech Juventusu a Cristiana je niečo impozantné. Myslel som si, že Atlético bude silnejší tím. Ronaldo strelil tri góly a prežil magickú noc."

Žreb

"Všetci súperi sú nároční. Napríklad Ajax ukázal, že je veľkým tímom s mladými hráčmi a ničoho sa nebojí. Bude to ťažké bez ohľadu na to, na aký tím narazíme. Musíme byť pripravení na najťažšiu výzvu a vlastne práve taká sa pripravuje."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Pistolero95

top komentár
79
2019-03-14 09:26:58

Pokora a skromnosť je presne to, čo robí Messiho ešte lepším futbalistom ako ostatných! Nedokážem si predstaviť, že by Ronaldo niečo podobné povedal o Messim. King Leo!!

GabrielSVK

33
2019-03-14 09:32:07

Mňa najviac rozosmeje ako velebia C. Ronaldo, keď sa niekomu hattrick, napr. Atletiku a všade sa následne o ňom píše. Ale keď sa taký Messi 3 góly Seville a ešte aj prihrá a aj včera 2 góly plus 2 asistencie a pritom hral tak na pol plynu, ale nikde skoro nič nepíšu...

pedo

top komentár
46
2019-03-14 10:04:18

Najviac som sa pobavil na Ronaldovom vyjadrení, že v talianskej lige je oveľa ťažšie sa presadiť ako v anglickej alebo la lige. Typické narcistické - som v talianskej lige a tá je najťažšia.

Danny

33
2019-03-14 09:35:24

Dvaja najlepsi .. ronaldo hattrick messi 2+2 ... som zvedavy kto dalsi sa bude drzat na vrchole tak dlho ako oni dvaja ... respekt pred cr aj messim ... bolo mi luto ked odchadzal z realu a bude mi aj luto ked skonci uplne :)

FCBarcelona2018

23
2019-03-14 10:32:56

Skromný a charakterný človek. Redaktor sa ho spýtal na gól na 3:1, ale on v odpovedi ani nespomenul, že ho dal on a že sa zaslúžil o upokojenie celého mužstva a potom sa im ľahšie hralo. Je to proste človek skromný a s veľkým charakterom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.