Víťazstvo nad Lyonom komentoval aj Gerard Piqué. V rozhovore žartoval, že pokiaľ ide o jeho ofenzívnu hru, tak dúfa, že si získal väčšiu dôveru trénera.

Strieľanie gólov

"Keď vidím, že Luis Suarez je unavený, hovorím trénerovi, aby ma presunul do útoku. Teraz mi neverí, takže sa spolieham na to, že ho presvedčím, keď budem strieľať viac gólov. Dopredu sa presúvam, keď uznám za vhodné, že môžem vytvoriť výhodu. Vždy som tímu rád pomáhal v útoku."

Treble

"Zostáva odohrať množstvo zápasov. Hovoriť o treble je predčasné, ideme krok po kroku. Rovnako ako pred rokom bojujeme o tri trofeje a musíme sa poučiť zo skúsenosti. V nedeľu nás čaká ťažký zápas so Sevillou a neskôr budeme mať niekoľko dní voľna."

Súperi v Lige Majstrov

"Štvrťfinále je veľmi vysoká úroveň a bude to ťažké bez ohľadu na súpera. Vieme, že vybojovať si miestenku v semifinále nás bude stáť veľa. Nie sme väčšími favoritmi z dôvodu vypadnutia Realu, Bayernu či PSG. Keďže postúpili iné tímy, tak preto, lebo boli lepšie."

Leo Messi

"Nemyslím si, že to, čo robí, je normálne. Dnes odohral opäť perfektný zápas: dva góly a dve asistencie a mohol streliť ešte jeden ďalší gól."

Ronaldo

"Veľké hviezdy strieľajú množstvo gólov, ale nevyhráva len jeden hráč. No mať v tíme takého hráča ako Leo dodáva pokoj a posúva tím na vyššiu úroveň. Keď o výsledku zápasu nie je rozhodnuté, objaví sa Leo a rozhodne o osude zápasu."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Samm33

top komentár
48
2019-03-14 11:07:17

Jak obranca nastrieľal túto sezónu viac golóv jak poniektorí útočníci :D :D :D

Fishinko

-3
2019-03-14 11:45:56

pique sa momentalne v utoku javi lepsia volba jak KVB :D

Fishinko

1
2019-03-14 11:46:13

*KPB

GabrielSVK

6
2019-03-14 12:34:10

Takže Roberto namiesto Piquého. Semedo namiesto Roberta a Pique namiesto Suaréza alebo Dembeleho.

Camp_Nou

2
2019-03-14 23:54:41

Pique, ktorý nedávno pôsobil kostrbato sa našiel a robí radosť. Ešte Coutinho a budeme bez obáv.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.