Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde má za sebou pred zajtrajším stretnutím La Ligy Santander proti Realu Betis, ktoré má výkop o dvadsiatej hodine a štyridsiatej piatej minúte, tlačovú konferenciu. 

Betis

"Iste, na súboj, v ktorom sme proti nim prehrali 3-4, sme sa pozreli a nepochybujem o tom, že oni taktiež. V tom zápase sme naozaj trpeli a napokon aj odišli ako porazení. Máme pred sebou kľúčové meranie síl, pretože dobre vieme, ako sa vie náš súper namotivovať. Naposledy sme nedokázali triumfovať, pretože fantasticky bojovali."

Dembélého zranenie

"Mal nejaké bolesti, no keďže sme mali pred sebou kľúčový zápas, rozhodol som sa zahrnúť ho do svojej nominácie. Vzhľadom na výsledok som ho navyše poslal na trávnik, bol to deň, ktorý si risk vyžadoval a aj sme naozaj riskovali, hoci sme prišli o svojho hráča na dobré tri alebo štyri týždne. Pred začiatkom duelu sa cítil dobre, on sám si myslel, že bol pripravený stopercentne, dokonca chcel nastúpiť v základnej jedenástke."

United

"Žreb je náročný, no tu si už veľmi nenavyberáme. Túžba všetkých tímov postúpiť je na tejto úrovni rovnaká. United je legendárnym mužstvom a čaká na nás atraktívny dvojzápas. Ich forma je neuveriteľná a celé štvrťfinále je otvorené. Náš súper má za sebou výborný rezultát z PSG, kde dokázal, že sa nikdy nevzdáva, a to mu v tomto súboji chýbalo veľa hráčov, ktorí proti nám nastúpia."

Barca ako favorit LM?

"Nemám dôvod prísť s podobným vyjadrením. Byť favoritom neznamená vôbec nič. Favoritmi sme všetci ôsmi."

Náskok na čele ligovej tabuľky

"V prvom rade nás musí zaujímať nadchádzajúci zápas, pokiaľ sa nám podarí zvíťaziť, náskok si udržíme. Nič iné, ako svoj vlastný výkon, kontrolovať nevieme."

Rotácie pred Atléticom a Manchestrom

"Do týchto stretnutí ešte odohráme zápasy s Betisom, Espanyolom a Villarrealom. Pred Ligou majstrov to značí štyri súboje, ktoré sú kľúčové pre osud v lige. Ak prehráme a naši prenasledovatelia naopak zvíťazia, liga sa opäť stane otvorenou, a to, prirodzene, nechceme. Zajtra na nás čaká náročný duel, na ktorý sa koncentrujeme, a všetko ostatné príde na rad postupne."

Zdroj: marca
Foto: marca

Gabrieloo

19
2019-03-16 20:20:47

Atleti pustili perie. Zajtra to musime uhrat a potom uz len kontrolovat ligu a sutredit sa na ligu majstrov. A verimnze na zaver sezony si konecne zahra aj malcom a este viac alena. A zaklad sa bude sustredovat na LM a na finale pohara. Zajtra vyhra a treble zacbe byt realne :-D

bulldozer

17
2019-03-16 20:31:45

Sanca ze vyhrame LM je asi tak 25%. Rovnaku sancu ma i City, Juve a Liverpool.

bulldozer

4
2019-03-16 20:36:07

Inak ma zaujalo ze United mal najlepsiu formu v EPL za poslednych 15 zapasov. Asi im dobre funguje beton.

Culesking

-10
2019-03-16 21:40:18

Nebuď smiešny,United už ani zdaľeka nehraju taký hnusný futbal, narozdiel od nás. United aktualne hraju pekny futbal :)

UpEpic

8
2019-03-16 22:47:17

Keby hráme my tak ako united doma proti PSG tak nás zakopeš pod čiernu zem a spomínaš twn zápas pri každej príležitosti.

Culesking

-2
2019-03-16 22:52:17

Už sme jeden zápas proti PSG doma odohrali,ktorý radšej nespomínam. Narážal som hlavne na ten ,,betón" čo bulldozer napísal :) United už beton nepreferujú. Toť vsjo.

Fishinko

4
2019-03-17 06:40:27

Cisto matematicky je sanca na LM 12.5% :D

mikimi122

18
2019-03-16 20:27:05

Konečne ma zase Atleti potešili. Po ich neskutočne hroznom výkone proti Juventusu som bol na nich naštvaný, ale dnes mi to vynahradili. Dúfam, že túto ponúknutú šancu na zvýšenie náskoku v boji o ligu zajtra využijeme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.