Hráči Barcelony sa v nedeľu večer predstavia na pôde ôsmeho celku Primera División. Potvrdia pozíciu favorita? Naposledy podľahli Betisu v minulej sezóne po prestrelke 3:4. Uvidíme aj tentokrát gólové hody? Nenechajte si ujsť priamy prenos TU!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

Drvivá väčšina tipérov má na tikete výhru Messiho a spol. v kurze 1,47. Tipér s nickom jancovicovajana1207 to vo svojej analýze vidí nasledovne: „V minulej sezóne vyhrali Blaugranas na ihrisku aktuálneho súpera vysoko 5:0. Družstvo je výborne naladené po postupe cez Lyon. Messi bol opäť na nezastavenie, keď dvakrát skóroval a zaznamenal aj dve asistencie. Len ťažko si viem predstaviť, že by Sevillčania obrali Barcu o nejaký bod dva zápasy po sebe.“ Zveziete sa s ním tiež? Jeho tip je výhra Barcelony a aspoň dva góly v zápase (1,56).

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.es
foto: facebook

Ortiz

-5
2019-03-17 18:01:38

Citim ze rupnem

Dr-QQ

0
2019-03-18 08:10:01

A rupol si? :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.