Hrdinom zápasu na Estadio Benito Villamarín sa stal autor hetriku Lionel Messi. Po zápase poskytol krátky rozhovor, v ktorom zdôraznil, že získať body bolo v tomto prípade nesmierne dôležité.

Potlesk zo strany fanúšikov Betisu

"Som im veľmi vďačný, nikdy predtým som nič podobné nezažil. Tu sa k nám vždy správajú veľmi dobre bez ohľadu na to, že sme ich súperom."

Víťazstvo

"Je to veľmi dôležité víťazstvo. Moje góly boli dôležité, pretože pomohli k zisku 3 bodov. Využili sme veľmi dobrú príležitosť po tom ako Atlético prehralo svoj zápas. Dnes sme to nemohli pokaziť."

Betis

"Je to mužstvo, ktoré dokáže veľmi dobre zaobchádzať s loptou. My sme v žiadnom momente netrpeli. Na trávniku sme boli veľmi usporiadaní. Niekedy sa musíte prispôsobiť svoju súperovi. Existujú rôzne momenty a stretnutia. Musíte byť pripravení na všetko."

La Liga

"Záleží to od nás, ale ešte nič nie je rozhodnuté. Prihodili sa už aj horšie veci, ale stále zostávajú body, ktoré sa dajú vyhrať a je potrebné o nich hrať."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Pistolero95

28
2019-03-18 07:45:59

Len nech mu táto forma vydrží. Už ma to síce ani neprekvapuje :-D ale včera jeden gól krajší ako druhý !! Darmo.. keď si o dva levely vyššie nad ostatnými tak sa to musí na niečom odraziť! Best of top !!

Rocky09

21
2019-03-18 07:53:28

Messi?Tu nie je o čom.Jednoznačný král futbalu!

ximpp

20
2019-03-18 08:19:11

Leo, bylo hodně vidět, že chceš využít zaváhání atletů! :-))
Díky, mistře, Tvůj fotbal, to je jedna velká radost, není to jen výskok, penalta a dorážka.

emiliano

14
2019-03-18 08:20:34

Povedal to Capelo nedávno: Sú len traja géniovia - Pelé, Maradóna a Messi. Ronaldo je šampión, ale nie je génius.

Gabrieloo

11
2019-03-18 09:11:18

Ja krasny ten respekt, ze nic nie je rozhodnute ale ja vravim ine MAJSTRI!!! La Ligu nam uz nezeborie nikto. Mali by sme prehrat min 4x a atleti by museli vsetko vyhrat. Ani jedno z toho sa nestane. A to hrame 5 x na Camp Nou. A osobne ked vidim formu Lea a beriem do uvahy ze atleti budu musiet hrat futbal a nie len branit ako su zvyknuty tak verim ze ich doma porazime. K Leovi uz nepisem nic. Uz ani neviem co by som mohol napisat, uz su tu vsetky superlativa. Snad iba dakujeme za dalsi titul :-D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.