Vyšetrenia ukázali, že  Luis Suaréz bude mimo hru 10 až 15 dní po tom, čo si vyvrtol pravý členok v zápase proti Realu Betis v nedeľu večer a to by mohlo umožniť Kevin-Prince Boatengovi hrať v katalánskom derby proti Espanyolu po reprezentačnej prestávke.

Suaréz sa nepridá k výberu Uruguaja a je otázne, či bude pripravený na derby. Ernesto Valverde nebude riskovať so svojím číslom 9 pred zápasom štvrťfinále Champions League proti Manchestru United, takže všetko naznačuje tomu, že Boateng dostane šancu.

Reprezentant Ghany prišiel na hosťovanie zo Sassuola v zimnom prestupovom období, aby poskytol zálohu za Suaréza, hoci odohral menej, než sa očakávalo. Boateng odohral iba dva zápasy za Barcelonu. Bol hodený do základnej zostavy v prvom zápase štvrťfinále Copa del Rey vonku proti Seville, hoci sa k tímu pridal sotva 24 hodín predtým. Odohral 63 minút predtým ako bol vystriedaný. Jeho jediný ďalší zápas bol proti Realu Valladolid opäť v základnej zostave, ale po hodine hry bol opäť stiahnutý z ihriska. 32 ročný hráč neskóroval v obidvoch zápasoch.

Aj keď si bol Boateng vedomý toho, že neprišiel ako hráč do základnej zostavy, možno si myslel, že dostane viac hracieho času ako dostal. Derby proti Espanyolu by mohlo poskytnúť perfektnú šancu pre bývalého útočníka Las Palmas ukázať, že má stále cenu pre Valverdeho, nakoľko Blaugranas vstupujú do finálnej fázy sezóny. Hoci existuje aj šanca, že tréner bude trvať na použití systému falošnej deviatky s Lionelom Messim v strede a Malcomom na pravom krídle. V každom prípade prirodzená náhrada za Suaréza v zostave je Boateng.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

el_dominiko

27
2019-03-19 12:45:01

Suareza radšej neriskovať proti Espanolu, radšej nech je 100%ne pripravený na LM.

Gabrieloo

4
2019-03-19 13:38:09

za mna na espanyol platia technicky hraci. kludne by sme mohli hrat malcom messi dembele resp dembele messi couthinho

Fishinko

28
2019-03-19 13:39:15

dembeleho poslat na tych drevorubacov a ma po sezone.. + sa vrati po zraneni jak aj suarez.. urcite nechat oddychovat.. je tam malcom boateng coutinho messi.. to musi stacit

Darsley

15
2019-03-19 14:51:23

Inak fakt by mohol Boatenga alebo Malcoma už dávať v Lige nech si Suaréz oddýchne pretože sa môže stať že sa Suaréz zraní pred dôležitými zápasmi LM a som zvedavý čo urobí....postaví tam nerozohraného Boatenga ? Treba začať rotovať oboch lebo človek nikdy nevie...Môže sa aj Messi zraniť aj Suaréz.. a bolo by hlúpe s útočníkmi ako Malcom a Boateng ic hnevedieť nahradiť lebo nebudu rozcvičení...

maryann

9
2019-03-19 16:26:39

Proti Espanyolu jednoznacne Vidal,a nasadit aj Boatenga,aj Coutihna,Malcoma / a Messi ako zolik/.Ved to su odroni,tam nemoze ani Dembo,ani Messi ani Arthur.
Raku,Busi to zvladnu,pripadne Aleňa

Malloy

7
2019-03-19 17:05:56

Ale boateng zazraky necakajte uz sa moze balit :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.