Nadchádzajúce katalánske derby medzi FC Barcelona a Espanyolom je vo veľkom propagované v Číne. V stretnutí sa po prvý raz tvárou v tvár predstavia Lionel Messi a Wu Lei, futbalista, ktorý je v ázijskej krajine miláčikom. 

Najvyšší predstavitelia La Ligy Santander, dobre si vedomí ohromného potenciálu nadchádzajúceho duelu medzi Barcou a Espanyolom, robia všetko pre to, aby ho čo najviac spropagovali. V Šanghaji sa uskutoční dokonca unikátne živé veľkoplošné vysielanie celého súboja, kde sa budú môcť stretnúť fanúšikovia oboch táborov a vychutnať si derby spolu. 

Živé vysielanie na veľkoplošnej obrazovke medzičasom podporili predstavitelia oboch klubov, ktoré, prirodzene, vedia, akú silu má čínsky trh. Najľudnatejšia krajina sveta blaugranas miluje, no rovnako tak si čoraz viac priaznivcov získava Espanyol, a to vďaka Wu Leimu, hviezde tejto ekipy. 

Barca sa proti Espanyolu predstaví už túto sobotu, pričom výkop je naplánovaný na šestnástu hodinu a pätnástu minútu. V Šanghaji bude v tom čase niečo po dvadsiatej tretej hodine.

Zdroj: md
Foto: md

Marian

-3
2019-03-26 16:26:58

Messi zrejme nenastúpi, ak má triesla zranené zo zápasu proti Venezuele.

PETERKRIZAN

2
2019-03-26 19:19:04

Mal by hrat,nie su zranene,iba citil bolest,v podstate 7 dni kludu by malo stacit,preto bolo dohodnute iba prvy zapas argentiny ze odohraje

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.