Malcom, krídelník FC Barcelona, vo svojej budúcnosti nemá jasno i naďalej. Brazílsky futbalista je na prestupovom trhu mimoriadne žiadaný, hoci si nezískal dôveru manažéra Ernesta Valverdeho. Najväčší záujem o neho prejavujú v Taliansku. 

Najvážnejším adeptom na zisk Malcoma, hráča prvého tímu Barcy, je Inter Miláno. Záujem tohto talianskeho celku pritom nie je žiadnou novinkou, keďže o potenciálnom Brazílčanovom prestupe sa ta špekulovalo už počas zimy. Družstvo z Apeninského polostrova sa usilovalo dohodnúť s Kataláncami na hosťovaní, avšak v tábore blaugranas to odmietli. 

Zaujímavé pritom je, že azda najviac počas svojho pobytu na Camp Nou zažiaril Malcom práve v stretnutí proti Interu. V rámci zápasu skupinovej fázy Ligy majstrov zaznamenal do siete nerazzurri dôležitý presný zásah. 

Brazílčan nefiguruje v plánoch Ernesta Valverdeho, ale je po ňom na transferovom trhu obrovský dopyt. Jeho pôsobenie vo Francúzsku nezostalo nepovšimnuté a vďaka nemu sa stal i reprezentantom svojho národného družstva. Barca by pritom na jeho predaji mohla aj zarobiť, taký Tottenham je za neho údajne okamžite pripravený zaplatiť čiastku vo výške štyridsiatich miliónov eur. 

Zdroj: sport
Foto: sport

Marian

23
2019-03-29 07:36:04

Za hráča sme dali 41 M a podľa redaktora Sportu by sme na jeho predaji Tottenhamu mohli zarobiť, lebo nám vraj núkajú 40 M... To by bol zisk, poďme do toho, veď to sa hovadsky oplatí !!!

BayernMunchen

6
2019-03-29 10:14:53

Inter? Ti zebraci nedokazali vysolit 30 za rafinhu, odkial by zobrali 40 na malcoma?

Nalim

5
2019-03-29 10:18:38

Je mi jedno kto tu prispieva článkami, myslím admini, ale toľko smiešnych a strojených článkov ako je tento je tu denne veľa. “Môžme na ňom dobre zarobiť, až mínus jeden milión !!!” Písať nezmysli len k vôli čítanosti a reakciám je účelové. Potom sa tu na tom odbajujú desiatky ľudí !!! Za tohoto šprintéra bez futbalového umenia ak dostaneme tých 40M veľký výdych.

Nalim

0
2019-03-29 11:58:58

“nezmysly”

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.