FC Barcelona na svojej internetovej stránke ukončila hlasovanie o najkrajší gól v histórii klubu. Zvíťazil presný zásah Lea Messiho do siete Getafe.

V pamätnom semifinále Copa del Rey v sezóne 2006/2007 si Leo Messi ešte na vlastnej polovici na jej pravej strane prebral prihrávku od Xaviho Hernándeza a následne sa jemu vlastným štýlom preštrikoval cez Paredesa, Nacha, Alexisa a Belenguera do pokutového územia, kde minul brankára Luisa Garcíu a zaznamenal gól.

Stojí za zmienku, že medzi štvoricou najkrajších presných zásahov sa nachádzal aj Messiho gól do siete Athletic Club Bilbao. Išlo o sólo z finále Copa del Rey. Tento gól získal 28% hlasov. Messiho ďalší gól tentokrát slalom do siete Realu Madrid zo semifinále proti Realu Madrid patril takisto medzi najkrajšie, keď získal 16% hlasov. Medzi top sa dostal aj gól Sergiho Roberta do siete PSG, za ktorý hlasovalo 11% fanúšikov. Víťazný presný zásah získal až 45% hlasov. Samotná anketa trvala 3 mesiace a hlasovalo v nej vyše pol milióna fanúšikov.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Marian

18
2019-03-28 19:49:48

Ja som hlasoval za gól v semifinále LM proti Realu Madrid. Všetky štyri, ktoré sa dostali do finále stáli za to.

mikimi122

18
2019-03-28 20:48:06

Neskutočný gól a taktiež aj neskutočná asistencia od Xaviho :D ... Podľa mňa práve tento gól všetkým už skutočne ukázal, že Messi je hráč najvyšších kvalít, ktorý má na to, aby sa raz stal GOAT, čo už my teraz dobre vieme, že sa nim aj stal. Najlepšie sú ešte aj reakcie ostatných spoluhráčov na ten gól (Eto, Gudjohnsen, Deco, ...)

puuq

2
2019-03-29 21:16:07

skoda ze fanusikovia zabudli na Rivaldov gol Valencii z 38. kola La Ligy v roku 2001, kde noznickami z hranice 16ky rozhodol o vitazstve 3:2 v 89.minute a Barcelona vdaka tomu preskocila Valenciu a isla do LM...vtedy to bol nakoniec uspech a boli sme celkom radi, ze sme sa tam dostali

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.