Derby Barcelony komentoval aj tréner Espanyolu Rubi. Ten zdôraznil Messiho prínos a vyjadril sa aj k prvotnému plánu na tento zápas.

Messi

"Radím fanúšikom Barcelony, aby sa tešili z Messiho, kým je. Je to hráč, ktorý sa líši od iných... Keď nehrá, je to vidieť. Mal som to šťastie, že som vyše roka videl, ako trénuje."

Priamy kop

"Som radšej, aby zahrávali priamy kop ako by nám mali vbehnúť do kuchyne. Vedeli sme, že budeme musieť urobiť nejaký faul na hranici pokutového územia. Nebol to však tak perfektný priamy ako v prvom zápase."

Plán na zápas

"Plán  v obrane vyšiel takmer ideálne, ale v ofenzíve to také nebolo. Vedeli sme, že na Camp Nou je ťažké držať sa pri lopte. Škoda toho priameho kopu."

5 obrancov

"Girona hrala s piatimi obrancami a získala bod. Rayo sa takisto ukázalo v dobrom svetle. Mužstvo sa s trojicou a Melendom vpredu cítilo dobre, ale mali sme nachystané iné riešenia."

Bránenie

"Neprišli sme, aby sme sa bránili. Snažili sme sa, aby sa súper na trávniku necítil pohodlne, ale je to ťažké. Musíme priznať, že vytvorenie gólových možností nás stojí veľa."

Pocity

"Sme spokojný, pretože mužstvo na tento zápas nastúpilo s myšlienkou, že dnes dokážeme niečo dôležité. Vďaka našej obrane sme Barcelone skomplikovali zápas. Hráči ukázali, že sú na dobrej úrovni."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

MessiGOAT

20
2019-03-30 20:29:28

Nebýt GOATA tak Espanyolu vyšla taktika dokonale, to je třeba uznat

kacejik

13
2019-03-30 20:36:28

MESSI - BOH . VISCA EL BARCA.

David777

2
2019-03-31 07:52:56

No nic v zlom ale v nadpisoch by nemuseli byt gramaticke chyby...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.