Futbalisti FC Barcelona sa vrátili po reprezentačnom brejku triumfom v katalánskom derby, porážajúc svojho mestského rivala z Espanyolu pomerom 2-0. Po stretnutí predstúpil pred novinárov Ivan Rakitić. 

Zápas

"Máme za sebou derby a boli sme si dobre vedomí toho, na akého bojovného súpera sme narazili. Tvrdo pracovali, aby sa na súboj pripravili, na čom nie je, prirodzene, nič zvláštne, pretože u nás to bolo rovnaké. Na svoju príležitosť sme si však počkali a trpezlivosť sa nám vyplatila. Odohrali sme výborný zápas, a to zo všetkých hľadísk."

Budúcnosť

"V prvom rade si chcem užívať pôsobenie na trávniku, a to, koniec koncov, robím. Po dueloch cítim obrovskú radosť, napĺňa ma, keď mi spoluhráči po mojich výkonoch gratulujú. Pokiaľ sú tu so mnou ľudia spokojní, spôsob komunikácie je úplne rozličný a ja nemám čo riešiť. Ako som povedal už viac ráz, som nesmierne spokojný a hranie v Barcelone ma napĺňa. Dúfam, že ta pôsobiť ešte budem veľmi dlho. Som tu veľmi šťastný."

Zdroj: md
Foto: md

ximpp

8
2019-03-31 15:47:42

Takového člověka je třeba si vážit! Jeho profesionalita je těžko s kýmkoliv srovnatelná a jeho přínos, byť není tak očividný jako u jiných hvězd je velký. Navíc je to kluk, který nejde primárně po penězích jako většina ostatních.

Sabinho

2
2019-03-31 22:13:00

Raketa je pre mňa jeden z top srdciarov v Barcelone, mám ho moc rád a dúfam bude ešte dlho u nás a bude pre nás odvádzať super robotu ako aj doteraz odviedol :) Visca el Barça

milos970

1
2019-04-01 12:35:48

Srdciar ten nas Ivan

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.