Lionel Messi vo včerajšom zápase proti Espanyolu predviedol ďalší fantastický výkon, keď dvojicou gólov rozhodol o víťazstve svojho tímu. Teda, len jedným gólom.

Madridský denník Marca totiž gól, ktorý padol po Messiho priamom kope, pripísal na konto Víctora Sancheza ako vlastný. Pritom tento denník stojí za ocenením pre najlepšieho strelca španielskej ligy - Trofeo Pichichi. Messi je napriek tomu, že denník Marca mu škrtol jeden gól, jasným favoritom na zisk tohto ocenenia. Denník uviedol, že Messiho ľahkú strelu na bránkovej čiare si do bránky zrazil Sanchez v snahe zabrániť gólu. Pri strete s brankárom sa dostal do problémov a zo situácie vyrobil zmätok.

 

zdroj: marca.com givemesport.com
foto: marca.com

Komentáre

MSN4ever

4
2019-03-31 09:34:18

Akože aj ja som z toho jeleň. Ak hráč espanyolu tu loptu tečoval tak ťa lopta už bola za čiarou?

MilujemBarcu

24
2019-03-31 09:41:10

sak vsade ma pisane dva goly

selo

16
2019-03-31 10:01:35

pravdu píšeš, čo som ale prekvapený je to, že včera ako ten gól dal, tak na flashscore mu ho najprv uznali, potom to prepísali na vlastný a teraz keď som to otvoril tak je zas pripísaný Messimu.

Johny18

top komentár
53
2019-03-31 09:44:03

pokial poznám dobre pravidlá tak ak ide strela na bránu čo zjavne išla a je tečovaná tak je to gol pre strelca takže toto ak mu nepripíšu by bolo dosť trápne...

DavidP

35
2019-03-31 10:01:37

Podle oficiálního zápisu utkání dal oba góly Messi ;-) http://actas.rfef.es/...

jan22

6
2019-03-31 10:13:04

… tak podła tohoto článku noviny rozhodnú že komu sa pripíše strelený gól…?!

Korytniak

2
2019-03-31 11:27:03

Ano, lebo oni udeluju Trofeo Pichichi... To mas ako Zlatu loptu..

Pedagog

1
2019-04-01 10:06:55

Pichichi je už dnes Messiho a na Zlatú kopačku Marca dosah nemá, takže POHODA

Maximus80

18
2019-03-31 10:14:04

Marca snad nedělá zápis o utkání.Duležitý,že to má v statistikách a ten madridský plátek at si to vytiskne podle svého

Tomasisko

9
2019-03-31 10:14:45

Pokial sa dobre pamatam, tak Marca to iste uz raz Messimu spravila. Ak to nezmenia, tak v Pichichi bude mat o gol menej ako v sutazi o zlatu kopacku.

jipi

6
2019-03-31 10:22:27

Myslím ze to bolo zápase vonku s Athleic Bilbao v sezóne 2012/2013 vyhrali sme asi 4-1 ked si dobre pamatám

peterkrcmar

5
2019-03-31 11:18:06

Zda se mi ze to bylo X sezon dozadu kdy Marca jako jediná na světě počítala gól jednomu hraci z Realu - za boha si nevzpomínám komu

marconi

1
2019-04-03 19:09:02

na to si ja spominam celkom presne, bol to ronaldo, ked z priameho kopu trafil pepeho do chrbta a bol z toho gol :D

Jhonys

2
2019-03-31 11:29:45

Byl to domácí zápas ;)

harry525

31
2019-03-31 10:54:50

Takze podla tejto logiky...Vsetky goly, ktore si brankar zrazi do svojej siete v snahe zabranit jasnemu golu sa budu pocitat ako vlastny gol brankara...či? :D...

Radovan

8
2019-03-31 11:26:35

Nevadi, v pichichi nema supera, podstatnejsie je aby sa to ratalo v zlatej kopacke lebo tam s nim este akotak mbappe stiha

Jhonys

12
2019-03-31 11:30:25

Klasická antibarcelonská Marca no...

Milan87

7
2019-03-31 11:56:29

Ta lopta mierila do brány aj tak, takže jd to niečo ako tecovana strela ta sa tiež pripisuje strelcovi a nie obrancovi co to tečoval často aj do protipohybu brankara

FCBarcelona2018

9
2019-03-31 14:36:43

Všade je oficiálne autorom prvého gólu Messi. Má ten gól už aj zarátaný v tabuľke strelcom. Tie noviny si môžu písať čo chcú, rozhodujúci je zápis rozhodcu a tam je pravdepodobne uvedený autor gólu Messi.

Marian

11
2019-03-31 14:55:27

Marca má svoje pravidlá, ktoré sa neriadia pravidlami futbalu, ale pravidlom poškodiť Barcu a prilepšiť Realu vždy, kedy sa dá.

sid1

7
2019-03-31 17:02:14

Kladicka madrid pozitiv demencia toho platku. Jeden gol uz niekolko rokov pravidelne odcitavaju od jeho statistik. Nie aby sa riadili zapisom tak dufaju, ze im perez hodi nejaku kosticku. To uz je na diagnozu naozaj

Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.