Pred neľahkým ligovým stretnutím na pôde Villarrealu poskytol novinárom tlačovú konferenciu barcelonský tréner Ernesto Valverde. Extremadurčan, prirodzene, hovoril o rozličných témach. 

Villarreal

"Náš súper sa nachádza v komplikovanej situácii. Nie je to tak dávno, čo vyhrával o dva góly, ale napokon prehral so Celtou. Villarreal je síce na chvoste tabuľky, ale proti vedúcim tímom na čele so Sevillou, Madridom a Atléticom odohral výborné súboje. Je vo štvrťfinále Európskej ligy a nám sa proti tomuto družstvu navyše nikdy špeciálne nedarilo. Do konca ostáva deväť kôl a každé jedno z nich pre nás predstavuje malé finále. Chceme sa stať šampiónmi, zatiaľ čo oni urobia všetko pre naštartovanie bojov o záchranu. Ide o veľa."

Messi

"Nechať oddychovať hráča, akým je Messi, nie je ideálne nikdy, ale uvidíme zajtra. Tomuto duelu prikladáme obrovskú dôležitosť. Mnohí sa už teraz koncentrujú na súboj s Atléticom, ale nezabúdajte, že zajtrajšie tri body majú rovnakú váhu ako tie zo zápasu s Atléticom."

Rotácie

"Je to stretnutie ako stvorené na naše víťazstvo. Naši súperi čakajú na naše zaváhanie, a tak potrebujeme triumfovať. Všetci naši hráči sú pre nás dôležití, sezóny sú dlhé a šancu dostanú napokon všetci, hoci niektorí majú príležitostí viac."

Griezmann

"Nijakým spôsobom špekulácie o jeho budúcnosti neovplyvnia ani nás, ani Atlético. Špekulovať sa bude vždy, sme na to zvyknutí."

Tituly

"Všetky tri tituly sú vzdialené rovnako blízko a ďaleko. Všetko to závisí od maličkostí, zatiaľ sme nič nevyhrali. O všetkom sa rozhodne."

Motivácia

"Hráči sú si dobre náročnosti víťazenia vedomí. Videli sme to proti Espanyolu a zažili sme to aj predtým. Nehovorte hop, kým nepreskočíte. Dôležitosti zápasu s Villarrealom sme si dobre vedomí, rovnako ako toho s Atléticom."

Coutinho

"To, či je jeden hráč pred druhým, komentovať nechceme. Podobné veci sa vyvíjajú počas sezóny. Raz hrá jeden a raz druhý. Očakávame od neho len to najlepšie, podobne ako od Malcoma a Dembélého."

Dembélé

"Neviem, kedy sa vráti, v tejto veci nemáme žiadnu istotu. Uvidíme, či to bude v sobotu, proti Manchestru, či dokonca ešte neskôr. Počkáme si na vyjadrenia doktorov."

Zdroj: marca
Foto: marca

Vladis_46

3
2019-04-01 22:35:34

Mimo tejto témy, keby som sa chcel stať socio, čo by som musel splniť?

Ridrepp

3
2019-04-01 23:12:56

Skús pozrieť https://fcbarca.sk/...

Ondra10

14
2019-04-02 00:30:43

V sobotu budu na zápase s Atleticem, tak doufám ve 3 body!

ximpp

3
2019-04-02 08:53:15

Super! Pěkně si to užij a doufám, že tě bude slyšet až sem a přivezeš tři body!

Ondra10

2
2019-04-02 17:43:20

Tak to je jasný. Když vyhrajeme,tak titul už je na 99% jistej!????

ximpp

3
2019-04-02 08:54:18

Griezmanna ani nevzpomínejte.
Jsem zvědavý, co Messi, jestli začne na lavce, to by bylo nejlepší.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.