Javier Calleja po remíze s Barcelonou absolvoval tlačovú konferenciu, na ktorej analyzoval zápas. Tréner Villarrealu si je vedomý toho, že jeho zverencom sa víťazstvo vyšmyklo z rúk.

Analýza

"Bod zo zápasu s Barcelonou je pozitívom, ale po takomto stretnutí nie nevyhnutne. Na to, aby sme dospeli k nejakým záverom, sa na tento zápas musíme pozrieť. Za stavu 2:0 sme zmazali stratu. Po tom, čo sa stalo pred niekoľkými dňami, mužstvo ukázalo odvahu. Strelili sme štyri góly a v koncovke sa nám víťazstvo vymklo z rúk kvôli detailom. Takýmto spôsobom sme prišli o množstvo bodov."

Tvrdá rana

"Je to pre nás tvrdá rana kvôli okolnostiam, za akých sa to stalo, no musíme si vážiť bod a prácu v zápase proti Barcelone. Drobné detaily rozhodujú o tom, že strácame body. Zápas sme končili bez jedného hráča a niektorým gólom sme sa mohli vyhnúť."

Príčiny slabých výsledkov

"Strieľame góly, ale viac ich inkasujeme. Je to najdôležitejší problém. V defenzíve robíme chyby, za ktoré sme potrestaní. Musíme to zlepšiť."

Červená karta

"Vylúčenie Álvara je záležitosťou interpretácie. Rozhodca to videl takto a nemáme sa tu o čom baviť. Tá karta nám spôsobila problémy. Do konca zápasu nezostávalo veľa, ale vynaložili sme veľké úsilie a v zápase s Barcelonou sa to viaže s problémami. Mužstvo sa intenzívne bránilo, ale pritrafil sa priamy kop, ktorý ak zahráva Messi, môžeme nazvať aj pokutovým kopom. Neskôr sme inkasovali gól po rohovom kope a zastala nám remíza."

Messi

"Je najlepší na svete. Stačí mu nesmierne málo, aby urobil rozdiel. Mohol zostať na lavičke náhradníkov."

zdroj: as.com
foto: facebook

2sjr

26
2019-04-03 12:12:18

Súper hral efektívne a skvelé otočil zápas to mu treba uznať. To mi sa môžeme hanbiť že nám dal štyri góly tím z konca tabuľky. Čakal som že to bude kruté ale že až tak.

Mascherano

top komentár
48
2019-04-03 12:18:20

Ja Villareal beriem ako tím, ktorý má každý rok sa šancu dostať do prvej 5ky. A je mi jedno že sú v zadných priečkach. Silným tímom ako sme my dokážu robiť problémy a vždy to vedeli. Česť súperovi

Barca2013

26
2019-04-03 13:24:14

"Mohol zostať na lavičke náhradníkov." :D pobavilo :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.