Malcom konečne získal príležitosť prezentovať svoj futbalový talent aj na trávniku počas ostrých zápasov. Posledné vystúpenia v lige môže považovať za nesmierne vydarené.

Brazílčan po prvýkrát v tejto sezóne odohral 3 stretnutia v rade a jeho hra sa mohla páčiť všetkým priaznivcom Blaugranas. Malcom je ideálnym príkladom vytrvalosti, tvrdej práce a boja za príležitosť ukázať svoj plný potenciál. Začiatok a značná časť prebiehajúcej sezóny však vyvolávali otázniky ohľadom budúcnosti Brazílčana na Camp Nou. Hráč dostával veľmi málo príležitostí, no keď sa Valverde rozhodol dať mu príležitosť, ten ju využil naplno. Je vidieť, že počas neprítomnosti Dembélého začína Valverde čoraz viac dôverovať Malcomovi a umožňuje mu hrávať častejšie.

Barcelona v zápase s Atléticom potrebovala krídelníka, ktorý by dokázal roztiahnuť hru na stranu a vyhrávať súboje na pravom krídle. Malcom, tentokrát ako náhradník, dokonale zrealizoval všetky príkazy od Valverdeho. Pomohol tímu vo vytváraní voľného priestoru a bol veľmi aktívny. Zaznamenal dvojicu vydarených driblingov a vyskúšal pozornosť Oblaka strelou z voleja.

V predchádzajúcom kole Malcom začínal zápas s Villarrealom od prvej minúty a potešil výkonom predovšetkým v prvom polčase. Podarilo sa mu prihrať Coutinhovi na gól a sám strelil nasledujúci. Ešte predtým, v zápase s Espanyolom sa mu podarilo asistovať na druhý gól Messimu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Eric307

top komentár
45
2019-04-08 09:59:11

Proti Huesce bude snáď v základe

PETERKRIZAN

20
2019-04-08 10:17:18

to urcite,mesi bude odychovat,utok malcom,boateng,dembele,rozbeha huescu

ximpp

7
2019-04-08 10:25:46

Doufejme, že bude Messi oddychovat, jsou v tomto s Luisem oba stejní šílenci, aby i proti Husce nevyběhli v základu.

PETERKRIZAN

3
2019-04-08 11:39:12

taku chybu valverde neurobi.v stredu vilareal.v sobotu atletico,utorokk united,v nedelu huesca,v stredu united------------myslim ze je to den pre oddych tychto strelcov a tiez coutinha ktory hraje nepretrzite uz mnozstvo zapasov vcetne repre brazilie

ximpp

2
2019-04-08 11:46:20

Valverde by to tak asi viděl taky, ale Leo a Luis mají obrovské slovo a velkou chuť do hry. Já si osobně přeju, aby proti Huesce vyběhlo jiných jedenáct hráčů, než kteří vyběhnou v odvetě s ManU, alespoň v základu. Snad jen Arthur by mohl těch 65 minut hrát v obou případech.

maros1

2
2019-04-08 13:18:27

Tento chlapec myslím začal napĺňať očakávania pre ktoré prišiel. Po trošku oplašenom začiatku príležitosti ktoré teraz dostal plne využil a ukázal čo je schopný predviesť a myslím, že ak bude hrávať pôjde výkonom nahor a nebojím sa povedať, že by na pravom krídlo mohol dosiahnuť úroveň Alexisa. Dúfajme, že rovnaký názor má aj exekutíva Barcelony

ximpp

2
2019-04-09 08:36:50

Myslím si totéž, kluk na to má, jen potřebuje hrát.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.