Philippe Coutinho poskytol rozhovor pre britský Mirror, v ktorom hovoril o blížiacom sa dvojzápase Ligy Majstrov s Manchestrom United a takisto o svojich skúsenostiach z Liverpoolu.

Piskot na Old Trafforde

"Je normálne, že fanúšikovia na Old Trafford môžu pískať na mňa alebo na Luisa Suareza z dôvodu tímu, za ktorý sme hrali v minulosti. Pre mňa to nerobí žiaden rozdiel. Je to pre mňa motivácia, aby som hral lepšie a bol koncentrovanejší."

Výnimočné zápasy

"Viem, že zápasy proti United sú výnimočné. Naučil som sa to v Liverpoole, kde sme tieto stretnutia prežívali spolu s fanúšikmi veľmi intenzívne. Pamätám si to, takže ak Barcelona vyradí Manchester, bude to pre mňa dvojité uspokojenie. Viem, že fanúšikovia Liverpoolu budú s nami."

Liverpool radšej až vo finále

"Fanúšikovia takisto vedia, že potom v semifinále môžeme naraziť na Liverpool a na Anfield vycestujem s voľou vyhrať. Zahrať si opäť na tomto štadióne je snom, bude to explózia úplne nových pocitov. Aby som bol úprimný, na Liverpool by som radšej narazil až vo finále. Klopp je skvelým trénerom, bolo len otázkou času, aby sa jeho tímu začalo dariť tak, ako teraz. Liverpool prežíva úžasnú sezónu, ale Barcelona takisto."

S United to nebude jednoduché

"Súperenie s Manchestrom je ťažké. Náš súper už predviedol, čo dokáže, keď vyradil PSG. Myslím si, že väčšina ľudí hodnotí šance oboch tímov 50:50. Hrať na Old Trafford je pre hráča jedným z tých najlepších pocitov. Atmosféra a história tohto miesta je úžasná a dosiahnuť dobrý výsledok je výnimočné."

"Konkrétne rady od spoluhráčov nemám, pretože Barcelona je zvyknutá hrať tak dôležité zápasy a hrať odvetu na domácom štadióne."

Prednosti United

"Počas takmer piatich sezón v Liverpoole som na štadióne Manchestru získal ako dobré, tak aj zlé výsledky. Teraz však myslím len na súčasnosť a vyradenie Manchestru. Je ťažké povedať, čo je potrebné urobiť. Ten tím má skvelého brankára a vpredu úžasných hráčov. Pogba a Lukaku môžu narobiť problémy každej obrannej línii, zvlášť Pogba je skvelý. Budeme si na neho musieť dávať pozor. Jeho súboj s Piquém bude dôležitý v oboch zápasoch."

Čo rozhodne

"Podľa mňa kľúčovým aspektom pre obe mužstvá bude útok. Kto vyhrá túto bitku, pôjde do semifinále. Som si istý, že to bude Barcelona. Ak zahráme v našom bežnom štýle, môžeme vyhrať."

zdroj: mirror.co.uk
foto: fcbarcelona.com

Slavomir

top komentár
42
2019-04-08 10:19:32

Coutinhovi by hra proti anglickemu muzstvu mala viaz nez vyhovovat a este k tomu ked sa dostava spat do minulorocnej formy...

mikimi122

25
2019-04-08 10:38:16

Hlavne nepodceniť. Lopta je guľatá a stať sa môže všetko.

ximpp

26
2019-04-08 11:03:43

Tak podceňovat Manchester United snad nikoho z celého týmu Barcelony nemůže napadnout.

mikimi122

14
2019-04-08 15:08:53

Raz sme už dokázali podceniť aj PSG a aj Juve,a to dokonca v jednej sezóne.

loptajegulata

12
2019-04-08 14:07:54

Áno, to môžem potvrdiť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.