Sergi Roberto analyzoval zápas s Atléticom Madrid. Odchovanec La Masie dúfa, že náskok v La Lige umožní tímu lepšie sa pripraviť na zápasy Ligy Majstrov.

Ako by si komentoval slová hráčov Atlética po tému rozhodnutí rozhodcov?

"Môžem povedať len to, že sme vyhrali a náskok pred Atléticom sme zvýšili na 11 bodov. Taký bol náš cieľ. Môžu hovoriť, čo len chcú a my sme v tabuľke prví. To je jediná vec, ktorá nás teraz zaujíma."

Po takomto zápase a s týmto náskokom sa o titul v La Lige môžete pripraviť len vy sami. Zdá sa nemožné, aby ste prišli o takýto náskok.

"Presne tak. Ak nebudeme schopní vyhrať tento rok ligu, bude to len naša chyba. Musela by sa prihodiť nejaká katastrofa. Všetko vyzerá veľmi dobre. Zápas s Villarrealom ukázal, že sme mohli prehrať a stratiť body. V zápase s Atléticom bolo najdôležitejšie víťazstvo. Nemôžeme povedať, že sme majstrami až pokiaľ si to nezabezpečíme aj matematicky. Všetko však nasvedčuje tomu, že sa tak stane."

Camp Nou privítal Griezmanna s veľmi nepriateľským postojom. Francúz bol vypískaný a na jeho adresu sa skandovali hanlivé pokriky. Chápeš reakciu fanúšikov? Si proti tomu, aby sa fanúšikovia takto správali voči hráčom z mužstva či hráčom súpera?

"Áno, nepáči sa mi, ak sa týmto spôsobom zaobchádza s každým hráčom. Fanúšikovia zhromaždení na štadióne však majú právo vyjadriť svoj názor. Pre nás bolo dôležité, že fanúšikovia boli s nami. V takýchto zápasoch môžete cítiť, že fanúšikovia podporujú svojich hráčov na trávniku a sú dvanástym hráčom. Sme spokojní s víťazstvom a blízkosťou fanúšikov."

Nastal teraz ten správny moment, aby ste vzhľadom na náskok v lige začali šetriť sily na Ligu Majstrov? Liga je takmer vyhraná a blížia sa zápasy v Lige Majstrov.

"Áno, je to pravda. 11 bodový náskok je veľmi užitočný a umožní odohrať minúty iným hráčom. Týmto spôsobom si viac oddýchneme a na ťažké zápasy v Lige Majstrov budeme svieži."

zdroj: Onda Cero
foto: fcbarcelona.com

Zubohryz1

6
2019-04-08 12:26:50

Pocas celeho zapasu s Atletikom som si cely zapas pri Robertovi vravil: Ach tie prihravky dozadu...,
Skoda lebo ma na to aj nieco vymysliet ale hra tak strasne na istotu ze to az dobre nie je. Min 90 % prihravok islo naspat stoperom alebo busquetsovi

ximpp

5
2019-04-08 12:29:37

Já myslím, že na to ani nemá. Jedna věc je to technicky dokázat a druhá, co ti hlava dovolí, on nemá tu odvahu, kterou měl třeba Dani Alvés. Bohužel za tohoto hráče se bude náhrda hledat dlouho. Mně osobně se víc líbí Semedo než SR, ale taky má zápasy, kdy mu to vůbec nejde, je ale lepí dopředu, SR dozadu.

Milan87

-27
2019-04-08 12:41:02

A co semedo smerom dopredu vymysli??? Iba tam uteka a potom hovno z toho. Mam nelsona velmi rád ale momentálně je sergi lepsou volbou na RB ako semedo

ximpp

14
2019-04-08 12:45:42

Tak úplně konstruktivní hráč dopředu to taky není, ale útok určitě podporuje víc. SR prakticky nemá náběhy dopředu a vše jen vrací na stopery nebo doprostřed zálohy.

BayernMunchen

-7
2019-04-08 13:03:59

Hlavne semedo je o 100% lepsi dozadu ako roberto. Nevyslo mu len classico kde mu prave roberto ako zaloznik vobec nepomahal a milanko uz ma o vsetkom jasno :D Uvidime na old trafford ako si ho budu mladi rychli utocnici tocit

MrCrowley

12
2019-04-08 12:52:46

btw, Nelson vyrobil v tom minime prideleného času 2 penalty, pokiaľ si správne pamätám.

okbor

18
2019-04-08 13:13:20

Pri súčasnom prevládajúcom štýle hry Barci, držať loptu, ovládať priestor, eliminovať straty lopty = nebezpečenstvo protiútokov, proste hrať na maximálnu možnú istotu, toho obidvaja vpredu vymyslia minimum. Tie situácie, keď sa dá prihrať do šestnástky, sú pri "betonáži", do ktorej vlastne "núti" súpera Barca, dosť limitované. Preto to tak dlho trvá a preto zlom prichádza až po určitej únave súpera, alebo zo získaných štandardiek a pod.. Rýchlosť Semeda dáva zmysel len keď je prítomný Komár, alebo pri nejakých rýchlych protiútokoch, keď to Lusito dá, ktorých je žiaľ dosť málo (z dôvodov skôr uvedených). Takže tak. A čo som to vlastne chcel? Aha, obidvaja sú fajn hráči, obidvaja nechajú na ihrisku telo aj dušu a aj to sa počíta. Okrem toho, že sa aj zlepšujú, dospievajú. Bože, čo som to tu zas popúšťal múdrostí. Asi od hladu, idem sa najesť.

PETERKRIZAN

10
2019-04-08 12:58:57

prosim vas,niektori stale len kritizujete,stale vyhravame,zli sergi roberto,busqets,rakitic,coitinho,suarez.....ved tito chlapci hraju 80-90 percent casu,myslim ze si to po mesim rozhodujuci hraco spolu s piquem,albom a lengletom,je to jasna kostra muzstva,semedo,vidal,arthur,dembele ich skvelo doplnaju

ximpp

3
2019-04-08 13:05:34

Coitinho je myslím z jiného odvětví.

Zmazaný užívateľ

0
2019-04-08 13:00:48

Mne se výkon týmu v poslední době nelíbí. Bylo to špatný proti Villarealu a nebýt poslední 10 minutový proti oslabenemu a vyčerpáním soupeři, byli bysme rádi za remízu. Na druhou stranu je super, ze to zvládli a klobouk dolu před houzevnatosti, která zajistila 3 body. Bude to ale na Angličany stačit? Snad..ano. Je to dvojzapas a měly by se ukázat kvality Barcy. Je silná lavička a bude důležitý dat gól na hřišti soupeře a ideálně neprohrat. Jen mam strach z těch výkonu no... Na druhou stranu, ani ostatní, v cele s MU nehrají nic svetobornyho. Doufám, ze přes MU prejdou, šle na celkový triumf v LM ta hráz stín dost pokulhává. Muže to být pro Messiho jedna z posledních šanci vyhrát LM a osamostatnit se na dobro v drzitelich Zlatého míče. Snad mu v tom tým pomůže...

ximpp

6
2019-04-08 13:10:14

Tak s tím moc nesouhlasím, proti ponorkám to bylo zlé, ale bylo to tou kombinovanou sestavou. S atlety to nebylo tak špatné, když uvážíš, že pro ně to byla poslední šance na úspěch a oproti nám měli v nohách o 4 zápasy míň. My navíc s myšlenkou na ManU a taky remíza by pro nás byla přijatelná, pro ně ne. V zápase jsme měli i dost šancí a navíc posledních deset minut je deset minut jako každých jiných a není třeba jimi opovrhovat, tam se právě často láme chleba. Také nutno dodat, že atleti jsou pro svou silovost jeden z našich nejméně oblíbených soupeřů.

PETERKRIZAN

-1
2019-04-08 13:39:36

spatny umtitiho a semeda,nie nahodou,lenglet zo jordim nezachrania vsetko,

rominho

0
2019-04-09 11:12:35

lenglet potrebuje k sebe piqueho, potom hra slusne, nie hviezdne, pozor. okolo clementa sa vytvorila aura top stopera, nieje vsak tomu tak. svojho casu tak potreboval pique puyola. z roberta sme nasilu urobili obrancu, ktorym nikdy nebude. pokial ma loptu este ok, ale branit nevie. semedo je urcite lepsi.

ximpp

4
2019-04-09 11:17:33

Lenglet ale v posledních zápasech podává doslova hvězdné výkonyx, samozřejmě je to i tím, že je sehraný s aktuálně nejlepším stoperem světa Piquém.
Se Semedem a SR souhlas.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.