Bývalá hviezda Manchestru United Dimităr Berbatov komentoval zajtrajší súboj Červených diablov s Blaugranas na Old Trafforde. Bulhara znepokojujú posledné zakopnutia United a priznal, že ak sa mužstvo nezlepší, v zápase s Barcelonou bude mať veľké problémy.

"Ak sa v zápase proti Barcelone budú opakovať chyby Manchestru z posledných zápasov, budú nepochybne potrestané," vyhlásil Berbatov, ktorý však verí, že Angličania sú schopní povstať: "Buďme úprimní: úpadok formy Manchestru prišiel v najnevhodnejšej chvíli, ale vo futbale sa niekedy dejú divné veci a je ľahšie prehrať s malými tímami ako veľkými klubmi," pokračoval.

Barbatov je názoru, že nórsky tréner bude schopný prinavrátiť formu hráčom pred kľúčovými zápasmi: "Nemám pochybnosti o tom, že Solskjaer povzbudí tím a pripraví ho na súboje s Barcelonou," povedal.

"Barcelona je samozrejme favorit, ale tak to bolo aj v prípade PSG a pozrime ako sa skončil dvojzápas v uplynulom kole. Vo futbale nie je nič isté. Dúfam, že Manchester bude schopný zabudnúť na posledné prehry a postará sa o prekvapenie. Nebudem originálny v tom, čo poviem, ale úspech United záleží od toho, čo sa podarí odťať z hry Lea Messiho," analyzoval Bulhar.

Bývalý útočník tiež verí, že horšie obdobie v podaní Červených diablov sa môže odzrkadliť na pozícii tohto tímu v Premier League: "Manchester si skomplikoval život a nemôžeme poprieť, že bude ťažké skončiť v najlepšej štvorici a kvalifikovať sa do budúcoročnej edície Ligy Majstrov," zhrnul Berbatov.

zdroj: as.com
foto: facebook

maros1

9
2019-04-09 19:55:33

No prosím a sme doma. My všetci čo sem píšeme ako fanúškovia Barcy vieme kde sú naše slabiny, lebo sedíme prilepení na každom zápase a analyzujeme to donekonečna. Samozrejme, že to nebude prechádzka, ale Manchester je zraniteľný a oni to veľmi dobre vedia a rovnako si ohrýzajú nechty. Chce to chytiť skvelý deň, akurátnu formu, trošku šťastia a čo je dôležité, aby rozhodcovia pískali od podlahy a nenechali našich hráčov trpieť okopávačkami a surovými faulami a máme to v kabeli napriek tomu, že hráme vonku. Žiaden strach, vydržať prvých dvadsať min a pôjde to

MrCrowley

1
2019-04-10 12:29:25

Odťať z hry Lea - krásny slovenský výraz - ťať do čučoriedia, rozťať oriešťok......
Uvidíme, aké ťacie zbrane im rozhodca povolí.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.