Gerard Piqué sa včera stal najlepším hráčom prvého zápasu štvrťfinále Ligy Majstrov medzi Manchestrom United a Barcelonou. Po zápase poskytol pre novinárov krátky rozhovor.

Prvé víťazstvo na Old Trafford

"Na tomto štadióne sa hrá veľmi ťažko. Manchester je skvelý tím a nie je jednoduché tu vyhrať."

Priebeh zápasu

"V prvom polčase súper vytváral veľký tlak, ale už zo zadných radov sme boli jednotní. Využili sme, čo sme mali. O výsledku rozhodli detaily."

Gól upokojuje

"Dokázali sme zahrať adekvátne a to, že sme neinkasovali nám veľmi pomôže."

Favorit

"Po situácii s PSG nemôžeme veriť už ničomu. Pozrite sa, čo sa stalo po ešte lepšom výsledku z prvého zápasu. Manchester je veľmi dobrý a náskok môže zmazať."

Jeho úloha v Barcelone

"Príchod na Old Trafford bol pre mňa výnimočný. V obrane sme v najlepšej forme. Osobne sa na trávniku vzhľadom na môj vek a skúsenosti cítim veľmi dobre."

zdroj: as.com
foto: facebook

naqiria

19
2019-04-11 07:56:32

Vysledok dobry, predvedena hra uz trochu menej, ale to sa dalo cakat ze to nebude lahke. Pred odvetou vyborny vysledok. Vcera to co predviedol Busquets, to sa ani neda popisat. Totalne amatersky vykon, neskutocne vela chyb, zbytocne fauly. Toto nieje jeho prvy takto odflaknuty zapas v tejto sezone. Isiel rapidne dole co sa tyka predvedenej hry

Rasto

8
2019-04-11 08:21:41

Presne tak. Ale v sobotu oddychovať a utorok ich doraziť. Na Huescu, bez podcenenia súpera, : Jasper-Roberto, Todibo, Umtiti, Miranda-Aleňã, Vidal, Puig-Malcom, Boateng, Cou.

ximpp

4
2019-04-11 08:26:54

Mohl by hrát místo Coua Demb, jestli je zdravý, Cou už toho má teď v nohách taky dost.

jokerito

3
2019-04-11 09:40:06

Skor by mohol podla mna Cou hrat Leov post. desiatku ked Leo bude oddychovat a doma s United by mohol COu zacinat z lavicky a Dembele v zaklade.

ximpp

4
2019-04-11 08:24:11

Myslím, že to snad musí být únavou, pokud by to měl být standart, tak by v příští sezoně měl hrávat de Jong a Busi zaskakovat.
Celkově bych ten výkon neviděl tak zle, přece jen je pokročilá fáze sezony a zápas s atlety v nohách nás taky poznamenal, soupeř byl odpočatý a přesto na konci dodýchal on a ne my.
Jedno je jasné, takový výkon na další soupeře(pokud postoupíme) nemůže stačit.

Milan87

11
2019-04-11 08:40:20

Ta jeho skusenost a predvidavost to je nádhera. Jasná ukazka toho ako inteligenciou kompenzovat nizsiu rýchlosť. Famozny výkon vymazal ako silaka lukakua tak aj rychlika rashforda, ako na zemi tak aj vo vzduchu, stále myslienkou o krok dopredu. Krása paráda, Pique tieto velke zápasy vie hrať a hraje v nich často ovela lepšie ako v lige s poslednym. Včera bol výborný

Zorrrro

1
2019-04-11 20:15:22

Nadpis nas neustale drzi v pozore a stale pripomina aj minulorocne zlyhanie, ku ktoremu dochadza MAXIMALNE jednou za 10let.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.