Po zápase Manchestru United s Barcelonou sa pred novinárov dostal aj Paul Pogba, ktorý vyjadril presvedčenie, že jeho tím dokáže dvojzápas otočiť a postúpiť do semifinále Ligy Majstrov.

Barcelona je poraziteľná

"Videli sme tím, ktorý dokážeme poraziť. Ak v to nebudeme veriť, môžeme súperovi jednoducho darovať postup. Veríme, že Barcu dokážeme poraziť, sme Manchester United a sme schopní postúpiť."

Zápas

"Bol to dobrý zápas. Samozrejme hrali sme s Barcelonou, ktorá je jedným z najlepších tímov na svete, ale narobili sme jej trochu problémy. Barcelona takisto mala šance a mohla streliť aj druhý gól, ale De Gea pri strele Coutinha výborne zakročil. Neskôr však Barcelona nebola už tak nebezpečná."

Odveta na Camp Nou

"Máme za sebou len prvý zápas, teraz zo seba musíme dať všetko v tom druhom. Vieme, že Barcelone môžeme ublížiť, ale podobne to môže ona urobiť nám. Budeme mať šance, ak budeme pred bránkou Barcelony efektívni a dávať si pozor, aby sme súperovi neumožnili streliť gól. Prehrávame 1:0, ale veríme, že na Camp Nou sa objavia šance. Musíme v to veriť."

Barcelona si dáva pozor

"Barcelona pravdepodobne myslela na to, čo sa jej prihodilo v Paríži, pretože videla, čo sme boli schopní v stretnutí s PSG urobiť. Barcelona sa samozrejme na svojom trávniku bude cítiť pohodlne, ale uvidíme ako sa to celé skončí."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Zmazaný užívateľ

16
2019-04-11 14:01:43

ale aj poriadne prehrat Palko, s tou antihrou co ste vcera predvadzali by ste zmiatli akehokolvek supera, hrat taky chaoticky odporny nekoncepcny futbal co dokaze hrat united....fuj, hnus...vcera sme ozaj trpeli ale iba kvoli tomu ze united nehrali futbal ale nejaku jeho odpornu mutaciu, boleli ma oci z toho celych 90 minut ako uz davno nie, s takouto hrou je zazrak ze sa manchester vobec dostal zo skupiny, dehonestacia futbalu

emiliano

7
2019-04-11 14:22:48

Tak trochu ma prekvapili, myslel som, že budú hrať útočnejšie, keď sú doma. Sústredili sa na Lea, Fred s ním stále behal a keď mal loptu obstupili ho ďalší dvaja až traja. A ten debil Smalling mu skoro rozbil nos a nedostal ani žltú, tak si dovoľoval aj na Suaréza.

blauigrana

9
2019-04-11 15:31:09

Paul nechceli ste nasrať Lea kamaráde :D

Rasto

16
2019-04-11 15:34:31

Pogba, Pogba, neprekvapil si. Som rád, že si tam, kde si. A pevne verím, že v utorok uvidíš, ako sa hrá futbal. A ešte by som rád vedel, za čo by chcel 500 tis.libier za týždeň, za včerajšok by mal platiť on, jeden z najslabších.

singo1

3
2019-04-11 18:03:19

Za to simulovanie

singo1

4
2019-04-11 18:02:31

Pogba pogba na camp nou barca neprehrava.a akou hrou chcete barcu porazit ved ste hrali ako espanyol a bez strely na branu

2sjr

3
2019-04-11 18:33:57

Presne hrali úplne hrozne to bola taktika obliehanej pevnosti. A teraz všade kecajú aká je Barca zdolatelná. Každý sa dá poraziť ( aj United v Barcekóne )

FCBarcelona2018

1
2019-04-12 07:52:54

Pogba asi veľmi duchom nebol prítomný na zápase, keď vypustil z úst také niečo, že narobili Barci problémy. Aké??? Veď počas celého zápasu nevystrelili na bránku a nemali ani jednu vyloženú šancu. Barca nie je PSG kde si hráči mysleli, že keď vyhrali na MU 2:0 tak majú postup vo vrecku. Barca sa veľmi dobre poučila z minulých rokov a zo zápasu v osemfinále MU - PSG. Doba si Barca dá poriadny pozor a verím, že doma zasa zvíťazí a ešte vyšším rozdielom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.