V tridsiatom druhom kole najvyššej španielskej ligovej súťaže La Ligy Santander na seba narazili dva celky v diametrálne odlišnej pozícii. Domáca Huesca okupujúca s dvadsiatimi piatimi bodmi poslednú priečku tabuľky privítala na svojom štadióne vedúcu Barcelonu, ktorá do súboj vstúpila s obrovskými rotáciami. Po tom, čo sa na severovýchode Španielska zrodila bezgólová remíza, pred novinárov predstúpil manažér oscenses Francisco Rodríguez, ktorý bezvýhradne spokojný nebol. 

Hodnotenie zápasu

"Zaumienili sme si odohrať toto stretnutie presne tak, ako tomu bolo aj v realite, ale v posledných desiatich minútach nám už chýbali sily. Čelili sme súperovi, ktorý sa prezentoval sebe vskutku netradičnou hrou, ale aj napriek tomu mal na trávniku kvalitných hráčov. Boli sme nútení nabehať obrovské množstvo kilometrov, a tak sme na konci nemali energiu na návrat do útoku."

Cieľom je udržať sa

"Nechýbali nám ambície, ale náš rival mal veľké držanie lopty, čo bolo po fyzickej stránke mimoriadne vyčerpávajúce, a tak sme na konci už nedokázali reagovať. Náš plán nám nevyšiel podľa predstáv, pretože sme nedokázali zvíťaziť, a tak nemôžem byť spokojný, no i tak nič neľutujem."

Čisté konto

"Dobre sme vedeli, že na nás čaká dlhý zápas, vystavili sme viacero osobných bránení, čo so sebou prináša isté riziká. Opakujem, plán nám nevyšiel a ja za to preberám plnú zodpovednosť."

Ďalšia stratená príležitosť

"Kolá plynú a plynú, no my nezískavame body aj naďalej. Nezvíťazili sme už v troch ligových stretnutiach po sebe, dnes najmä z dôvodu fyzického vyčerpania, museli sme toho veľa nabehať. Keby nastúpil Messi, bolo by to náročnejšie, ale takto sme museli veľa behať, a to nás vyčerpalo."

Situácia

"Skutočnosť, že Barca nastúpila s tromi strednými obrancami, nás prekvapila, a to nás v konečom dôsledku takpovediac pochovalo. Družstvo hralo v Levante fantasticky, odchádzali sme so vztýčenými hlavami. Aj naďalej sa snažíme, bojujeme, je to, samozrejme, naša povinnosť, musíme ísť až do konca. Nedarí sa nám získavať výhry a ja nemôžem byť spokojný bez triumfov v takejto situácii ani náhodou. Sťažovať sa ale nemôžem taktiež, voči tejto práci cítim obrovskú lásku a dôveru."

Zdroj: marca
Foto: marca

Patresinho10

14
2019-04-14 12:17:44

Ľudia moji, poviem Vám jednu vec, mám toho na srdci viac, ale reč je tentokrát o Coutinhovi. Ja nechápem, prečo ho zrazu chcete predávať, keď silou mocou ste chceli aby prišiel a aby to bol nový Iniesta, chápem že to neovplyvníme, ale mrzia má takéto komentáre, pre mňa niektorí nie sú fanúšikovia!!! Keď prišiel a od začiatku podával famózne výkony, dával góly, nahrával na góly tak ste mu ruky nohy bozkávali. Nebol doteraz na najvyššej úrovni, mal krízu, ale stále si myslím, že Cou nám má ešte veľa čo ponúknuť. Stať sa to môže hocikomu, ale je to veľmi dobrý hráč. Keď Messimu nevyjdu 3-4 zápasy, tak ho hneď predáme? Sa uvedomte, prosím Vás! Možno s mojim názorom nebudú všetci súhlasiť a je mi to jedno, na "hejterov" som zvyknutí aj z futbalových trávnikov, ale fandiť vtedy len keď sa darí, nie je cesta. Podpora je veľmi dôležitá!

maros1

-9
2019-04-14 14:19:13

Ja by som k úvahe súperovho trénera povedal asi toľko, že to vôbec nebolo nereálne
Ak mám zhrnúť náš výkon, tak máme jasný obraz toho, na čo má a na čo nemá naše béčko aj s niektorými "hviezdami"
Bol to škandalózny výkon a za nekresťanské prachy čo tí hráči berú mali odviesť iný výkon. Chápem, že to bol tzv povinný zápas, ale toto ? trúfam si povedať, že s týchto hráčov čo tam nastúpili nikto nikdy nebude líder v A mužstve, nemajú na to schopnosti ani predpoklady
Inak sa to dalo viac menej aj očakávať - Barcelona niečo podobné už vyviedla viac krát a tipéri v Taliansku mi už na jeseň povedali, že sú na Barcu pekne nasra---tí, ani sa im nedivím

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.