Jedným z hráčov, ktorí si vo včerajšom zápase tridsiateho druhého kola proti Huesce pripísali debut, bol i stredopoliar Riqui Puig. Talentovaný mladík predstúpil po stretnutí pred novinárov. 

Budúcnosť

"Chcem len jedno, ostať tu. Barca je mojím tímom, tímom mojich rodičov, tímom, kde pôsobím odmalička. Ak si budem môcť vybrať, ostanem. Myslím si, že by som mal pokračovať v béčku a počkať si na to, či dostanem šancu, ktorú sa potom posnažím využiť."

Liga a pohár

"Liga je v porovnaní s pohárom jedinečná a nastúpiť v nej môže len hŕstka odchovancov. Som veľmi šťastný, bol to špeciálny deň."

Základná jedenástka

"Dozvedel som sa to prostredníctvom správy o 14:20 a nesmierne ma to potešilo. Bolo to náročné stretnutie, pretože trávnik nebol v najlepšom stave, no myslím si, že sme to zvládli celkom dobre."

Cantera

"Myslím si, že sme dnes hrali dobre. Keď dostaneme my, chlapci z La Masíe, šancu, je to ako sen, nepodarilo sa to všetkým."

Zdroj: marca
Foto: marca

Sob11

30
2019-04-14 08:55:25

Přeji ti, aby jsi nám všem culés dělal jednou velkou radost. Talent na to máš!

emiliano

25
2019-04-14 09:58:37

Talent má veľký, ale na jeho rozvíjanie nestačí, aby hral v 3.lige. Musí súťažiť s najlepšími. Porovnám nakladanie s veľkými talentami v iných tímoch: V MC je Foden, má 18 r. a nastúpil za 1. tím 24x, v Liverpooli je Arnold, má 20 r. a nastúpil 32x, v MU je Dalot, má 20 r. a nastúpil 19x, v Dortmunde je Sancho, má 20 r. a nastúpil 38x. Puig je porovnateľný s nimi a koľko hral za 1. tím ? Nosáč ho postaví pri totálnej obmene, keď hrá prakticky lavička, teda béčko, kde nemôže spolupracovať s najlepšími a učiť sa. Už mal hrať za áčko a postupne zvyšovať mu minutáž. Tak to robili tréneri s Iniestom, Xavim, Messim. To je pri normálnej rotácií, nie tej nosáčovej, ktorý nechá odohrať 11 hráčov celé zápasy, resp. strieda tých, ktorí nedávno prišli. Zanikne nám talent a po roku sa povie, že nenaplnil očakávanie. Valverde ja naším nešťastím, keď po dvoch rokoch odíde, ostane nám káder, v ktorom je polovica hráčov nad 33 rokov.

galibier

8
2019-04-14 12:26:06

priklanam sa k tvojmu nazoru,este ziadny futbalista nenapredoval sedenim na lavicke elbo hranim o dve sutaze nizsie...titul mame v podstate isty,naozaj idelana sanca dat chalanom sancu si zahrat ostre zapasy v lige..nerozumiem tejto politike Valverdeho..preco trebars cytal vcera Ter Stegen a nie Jasper nad tym mi zostava rozum stat....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.