Barcelona B otočila stav z 1:2 na 3:2 a porazila tak Atletico Levante, čím získala potrebné body na udržanie sa v boji o postup do druhej španielskej ligy.

Ešte pred pár týždňami to pre tím pod vedením Garciu Pimienta po prehre nad Espanyolom B vyzeralo na koniec všetkých nádejí v postup. Odvtedy sa však výkony mladíkov zlepšili a to sa odzrkadlilo aj na výsledkoch. Získali tak dôležité body a stále živia šancu na boj o posun do vyššej ligy.

Štvrté miesto, ktoré je poslednou miestenkou na postup do playoff, je aktuálne v moci Cornelly, na ktorú stráca béčko 5 bodov, má však zápas k dobru. Tím mladíkov to nemal v zápase proti Levante jednoduché. Na trávnik museli vybehnúť bez troch hráčov základnej zostavy Riquia Puiga, Wagueho a Abela Ruiza, ktorí boli povolaní na zápas prvého tímu proti Huesce.

Béčko však aj napriek tomu začalo zápas dobre po výbornej prihrávke Alexa Collada na Rafu Mujicu, ktorý následne otvoril skóre zápasu. Stretnutie sa však skomplikovalo a súper otočil skóre. Do prestávky ešte stihol stav vyrovnať Carles Perez, ktorý sa vrátil zo zranenia. 10 minút pred koncom si Merveille Ndockyt nabehol na center od Mirandu a zariadil tak 3 body pre katalánskych mladíkov.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com

sid1

29
2019-04-15 09:17:59

dufam,ze to daju, pretoze ak ma A team brat z B perspektivnych hracov tak tretia liga je naozaj malo.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.