Taliansky útočník je už dlhú dobu spájaný s prestupom na Nou Camp, ale pripúšťa, že nevie čo sa v budúcnosti stane. Giuseppe Rossiho však záujem FC Barcelona nesmierne teší.

24-ročný taliansky útočník je už aj zbalený a pripravený odísť na dovolenku, kde bude mať viac času premyslieť si celú záležitosť ohľadom prestupu do Katalánskeho hlavného mesta. Jeho cena sa pritom pohybuje na úrovni €30 miliónov, nakoľko len pred pol rokom predĺžil svoju zmluvu s Villarrealom do roku 2016.

"Moja budúcnosť? Nemám tušenie. Prestal som o tom hovoriť, pretože som mal v hlave len reprezentáciu," povedal v rozhovore pre Rádio Kiss Kiss.

"Ak sa o vás zaujíma taký klub ako Barcelona, stále to má na vás nejaký dopad. Ale nie je to o tom, že hneď upriamite pozornosť len na túto jednu vec. Teraz si chcem oddýchnuť. Cestujem na dovolenku do Ameriky a potom sa uvidí," dodal.

Na koniec sa Rossi vyjadril aj na tému svojej reprezentácie, ktorá v utorok prehrala s Írskom v priateľskom stretnutí 0-2. "Škoda, že Taliansko prehralo, ale dôležité je, že sme vyhrali s Estónskom v kvalifikácii na EURO 2012," uzavrel.

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.