Tréner Manchestru United po vypadnutí z Ligy Majstrov na tlačovke uviedol, že Barcelona je hlavným kandidátom na zisk titulu v tejto edícii.

Posilnenie tímu počas leta

"Rozdiel medzi týmito tímami sme videli dobre. Kvalita zakončenia akcií Barcelony bola úžasná. V prvých minútach sa nám zdalo, že zápas sa vyvíja tak ako chceme a o chvíľu neskôr nám súper strelil dva góly. Sme si vedomí toho, že v budúcnosti nás čaká množstvo práce. Nič sa nemení zo dňa na deň. Budeme pracovať, aby sme sa dostali na úroveň ostatných klubov."

Prvé minúty

"Začali sme veľmi dobre, no neboli sme schopní využiť príležitosti, ktoré sme si vytvorili."

Lionel Messi ako rozhodujúci hráč

"Je to futbalista s jedinečným talentom. On a Cristiano boli najlepší za posledných 10 rokov. Preto Leo vyhral toľko rôznych vecí. Môžete vykonať toľko taktických zmien, koľko len chcete. Ak máte v tíme niekoho ako on, všetko je jednoduchšie."

Chyby De Geu

"Nešťastím brankárov je to, že keď urobia chybu, pozornosť sa automaticky sústredí na nich. De Gea predviedol aj niekoľko parádnych zákrokov. Niekedy sa to stáva, taký je futbal."

Boj o titul v Lige Majstrov

"Myslíme na to. Rozprával som sa s hráčmi. Máme dobrých hráčov. Odviedli sme dobrú prácu, aby sme sa sem dostali. Teraz musíme vybudovať tím. Počas leta dotiahneme niekoľko prestupov."

Barcelona ako hlavný favorit v Lige Majstrov

"Myslím, že áno. Vzhľadom na kvalitu útočnej trojky vpredu je možné všetko. Z môjho pohľadu je favoritom na výhru v Lige Majstrov."

Alexis Sánchez

"Od začiatku marca bol zranený a nehral vyše 6 týždňov. Podstatné je, aby mohol zbierať minúty a hrať. Dnes zahral dobre a ukázal svoje talent. Dúfam, že nám v koncovke sezóny pomôže."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.