Ernesto Valverde analyzoval zápas proti baskickému tímu na pozápasovej tlačovej konferencii. Tréner FC Barcelona varoval pred unáhlenými oslavami španielskeho titulu.

Titul pre Barcelonu

"Bez štipky pochybností bol dnešný zápas mimoriadne dôležitý. Musíme získať 9 bodov, aby sme si zabezpečili titul. Vyhrávať je však ťažké. Rozumiem tým, ktorí tvrdia, že už teraz sme majstrom. Ale napriek tomu nie sme. Musíme vyhrať aj ďalší zápas a takto do samotného konca. Ešte sa to neskončilo. Pokiaľ nevyhráme posledný zápas, nič nie je hotové. Každý stretnutie bude komplikované."

Únava

"Keď hráme taký zápas ako proti Manchestru United, v podstate celé je to zamerané práve na tento zápas. Potom sa však musíme zodpovedne pripraviť aj na nasledujúce stretnutie, ktoré má takisto veľkú dôležitosť. Zápasy, ktoré sa hrajú po zápasoch v Lige Majstrov sú pre každého zložité."

Gól Jordiho Albu

"Stretnutie sa vyvíjalo nepríjemným spôsobom a Real Sociedad hral dobre. Súper sa snažil začínať akcie zozadu a bránil nám vyvážať loptu z obrany. Neboli sme schopní vyvážať loptu tak, ako sme na to zvyknutí. Chýbala nám iskra a sviežosť, aby sme stretnutie rozhodli už skôr. Gól Albu nám dodal pokoj. V druhom polčase sme hrali lepšie, ale gól Sociedadu dodal jeho hráčom energiu. Našťastie o niečo neskôr strelil gól aj Jordi."

Coutinho

"Myslím si, že existujú veci, ktoré sú do značnej miery anekdoty. V Barcelone však platí, že všetkému, čo sa deje v našom klube, sa pripisuje veľký význam. Fanúšikovia stoja za Coutinhom a Coutinho stojí za fanúšikmi."

Nasledujúci zápas proti Deportivu Alavés

"Je to zápas, ktorý treba vyhrať."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

PETERKRIZAN

-13
2019-04-21 09:05:16

Vcera mal malcolm vystriedat mesiho,coutinho
Dembeleho a sergi roberti suareza a prejst na 4:4:2,busquets a hlavne mesi,suarez mohli odychnut aj tak nehrali nic

jokerito

10
2019-04-21 11:19:06

Keby toto urobí , stratíme body ver tomu...

Dr-QQ

5
2019-04-21 19:37:10

Vidím, že si VEĽKÝ TRÉNER, ale mohol by si aspoň najväčšiu hviezdu Barcelony písať správne. :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.