Zápas Barcelony s Realom Sociedad komentoval aj riaditeľ pre inštitucionálne a športové vzťahy Blaugranas Guillermo Amor. Ten sa vyjadril tiež na tému kontroverzného piskotu z tribún Camp Nou na Philippeho Coutinha.

Piskot na Coutinha

"Nebolo ho až tak veľa. Každý má vlastný názor a sú ľudia, ktorí podporujú menej alebo viac. Myslím si, že mať futbalistu ako Coutinho je luxus pre každý tím. Ako fanúšikovia Barcelony sa musíme tešiť a podporovať vlastných hráčov. Mali by sme byť na ich strane. Sú našim dobrom a oni sú príčinou, že vyhrávame trofeje. Videli sme už, že máme veľké možnosti."

Titul nie je istý

"Pokiaľ nemáme istý titul, musíme vytvárať tlak a vyhrávať ďalšie zápasy a ísť týmto smerom. Dnes hrali hráči základu, ale v predchádzajúcich stretnutiach hrali iní, čo znamená, že máme veľa hráčov schopných hrať, hoci vždy zostane niekto mimo zostavu."

Real Sociedad je nebezpečnejší na Anoeta, než na Camp Nou

"Na Anoeta sme to vždy mali ťažké. Spomínam si však aj na to, ako ťažko sa nám hralo, keď Real Sociedad hral ešte na Atotxa. Bol to pre nás veľmi ťažký štadión. Dúfam, že Real bude v sérii na Camp Nou bez bodov pokračovať."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

24
2019-04-21 09:23:10

Coutinho je skvelý hráč, ale pokiaľ nebude mať svoje miesto v základnej zostave, tak nebude hrať na úrovni, ktorú všetci od neho očakávajú.

ximpp

-4
2019-04-21 11:44:54

Jenže máme čtyři útočníky, kteří jsou všichni kvalitou do základu. Bohužel ten, který je nejslabší je na hrotu nejméně nahraditelný.

Neyoo

26
2019-04-21 10:05:11

včera som na Nou Campe bola a teda žiaden kontroverzný piskot som nepočula, pri striedani to bol brutalny potlesk na podporu aj prvé dotyky s loptou bol potlesk. novinari a kritici z toho robia veľku bublinu ktorá škodí len a len Coutinhovi a tým pádom Barcelone

Pedagog

-3
2019-04-21 10:22:39

Bol to taký potlesk aj piskot dohromady, možno si sedela v miestach, kde piskot počuť nebolo. Cou si za to môže sám - tým hlúpym detinským gestom si sám sebe komplikuje vzťah s fanúšikmi.

sid1

3
2019-04-21 11:05:01

V telke bol pocut celkom dost hlavne prve dotyky co mal a jednu stratu. Samozrejme zmiesany s potleskom ale suhlasim s tym, ze take gesta by si mal odpustit. Fanusikov nezmeni a takto si zbytocne komplikuje situaciu

villagesb

9
2019-04-21 11:50:56

Suhlasim. Skutocne uz ma stve to hype okolo neho. Namiesto pokoja a podpori sa mu dostava presny opak.
Na 90% to maju samozrejme na starosti media, tie maju neskutocnu moc a dokazu hracovi brutalne pomoct ci uskodit v kariere. Maju temu ktora o ktorej mozu pisat donekonecna a ine ich nezaujima ...
Ja tu "Coua" chcem, nemenil by som ho za ziadneho ineho hraca !!

2sjr

6
2019-04-21 10:41:22

Ak niekto pískal tak nie na jeho hru skôr na to gesto z minula. Fanúšikovia to radi nemajú a neodpúšťajú. Treba pokračovať v dobrej hre a bude potlesk nastojáka

Pjetka

-2
2019-04-21 16:24:58

ta oslava golu mala byt na novinarov ze nepocuva a neriesi clanky otom ako nema formu a koli pol rocnemu vypadu snad nepojde do druheho klubu jebe? sak on iba stoho je podla mna nanervy co vsetko osebe musi pocuvat .. mne by sa tiez nepacilo keby omne hovoria ze krivam na nohu ale ja osobne viem ze nanu nekrivam tak by som si to zacal vsimat bol by som stoho nervozny preco to omne pisu ked to neni pravda no a raz by som stupol na kamienok .. zle by som vytocil nohu a uz by omne pisali ze aha zas .. zas? a je to potvrdene official MA Problem z nohou.. .

Dr-QQ

5
2019-04-21 19:41:48

Ale problém so slovenčinou máš, to hádam uznáš? :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.