Tréner Realu Sociedad sa vyjadril k zápasu s Barcelonou po jeho skončení na tlačovej konferencii. Alguacil je hrdý na svojich hráčov aj napriek tomu, že z Camp Nou napokon odchádzajú bez bodového zisku.

Hodnotenie zápasu

"Myslím si, že sme si zaslúži o niečo viac. Z tohto zápasu si zapamätám, že sme hrali ako rovný s rovným s Barcelonou. V žiadnom momente sme nestratili svoju tvár."

Ste sklamaní?

"Nie, sme veľmi hrdí. Zahrali sme odvážne a škoda tej prehry. Barcelona sa necítila dobre a postarali sme sa jej o nepríjemné podmienky."

Mali ste smolu pri inkasovaných góloch?

"Áno. Prvý padol v poslednej minúte prvého polčasu a druhý po tom, ako sme dokázali vyrovnať."

Barcelona nežiarila

"Veľmi si cením to, čo sme urobili na Camp Nou, ale ak nedosiahnete dobrý výsledok, zostanú vám len tie dojmy. Postoj našich hráčov si zaslúži pochvalu. Je škoda, že sa nám nepodarilo dosiahnuť aspoň remízu."

Mal byť gól Albu neuznaný kvôli ofsajdu Dembélého?

"Nevidel som tú situáciu. Nerád hovorím na tému rozhodcov. Ak to však VAR videl takto, mal na to svoje dôvody."

Real Sociedad na Camp Nou nevyhral už dávno

"Trochu nás to hnevá, pretože sme odohrali dobrý zápas a postavili sme sa súperovi čelom. Sme smutní a bolí ma, že odtiaľto odchádzame bez jediného bodu."

zdroj: as.com
foto: realsociedad

emiliano

2
2019-04-21 09:38:44

Tak chápem ho, hrali výborne, nemali sme zápas pod kontrolou, boli sme pomalí, mdlí, nepresní. Luis bojoval, ako lev, ale hráč na takej úrovni nemôže byť neustále v ofsajde, to si musí postrážiť a tie straty lopty - prehral so stopérom každý súboj, prihral vždy zle.. Leo bol v útlme a trochu pomalší, dosť váhal so streľbou a potom mu tam vložili nohu. S takým výkonom tímu nemáme v semifinále šancu, dúfam, že to bol len ten slabší deň.

ximpp

3
2019-04-21 11:20:32

Ten výkon byl celkově slabší, ale jak už jsem říkal, není možné hrát na 100% každý zápas, když jich je tak moc. Proti ManU jsme ukázali, že fotbal umíme a věřím, že v semifinále předvedeme ještě koncentrovanější výkon. Ten Messiho včerejší výkon docela chápu, neměl svůj den, byl unavenější a pomalejší, ale že si Luis neumí aspoň trochu poradit v těch soubojích, to je na pováženou, tolik ztrát a často zbytečných, to je velmi špatné, potřeba nového hroťáka začíná být palčivá. Myslím, že i díky němu jsme hru nekontrolovali, protože u něj skoro všechno skončilo. A pokud ne u něj, tak u Dembelého, ten je sice svěží a hru okysličil, bohužel těch jeho ztrát míčů je také hodně.

2sjr

6
2019-04-21 10:35:31

Rovnako aj najmä pôsobili akoby boli v šetriacom režime. Miestami a to hlavne zo začiatku som si to i myslel pretože zlá hra to nebola ale je to risk keď vedieme len o gól hrať na pol plynu.

jokerito

12
2019-04-21 11:23:53

Sociedad je pre nás náročný super, ktorého hra nam nikdy extra nesedela. Včera boli dôležité body, nie výkon , obzvlášť po tom kalendári čo sme mali predtým a čo nás ešte čaká .

BW000

3
2019-04-21 15:02:07

Presne tak... vidím to rovnako...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.