Futbalisti FC Barcelona sa v rámci tridsiateho štvrtého kola španielskej La Ligy Santander predstavia proti tímu Deportiva Alavés. Pred stretnutím súboj rozoberal na tlačovej konferencii manažér blaugranas Ernesto Valverde. 

Alavés

"Máme pred sebou tvrdý súboj, čelíme súperovi, ktorý je mimoriadne súdržný a výborne bráni. V ostatných rokoch sme mali s Alavés problémy, nemáme najlepšiu vzájomnú štatistiku. Hoci aktuálna forma nášho rivala nie je ideálna, všeobecne prežívajú výbornú sezónu."

Rotácie

"Snažíme sa vyhrať ligu čo najskôr, iste, no to by chcel každý. Či sa nám to podarí, alebo nie, ešte uvidíme. Toto stretnutie prichádza prakticky bezprostredne po skončení toho predchádzajúceho a navyše prežívame mimoriadne hektické týždne, a tak je možné, že nejaké rotácie budú."

Dembélé

"Prioritou je, aby sa vrátil do stopercentnej formy. Po zranení nie je nikto plne fit okamžite, každý potrebuje niekoľko zápasov. Dembélé nášmu tímu prispieva rýchlosťou, schopnosťou presadiť sa v súbojoch jeden na jeden, je toho viac."

Arthur

"Svojím herným štýlom fantasticky zapadá do Barcelony, zatiaľ čo v inom tíme by sa možno trápil. Medzičasom sa prebojoval do reprezentácie, jeho kariéra je na vzostupe a my máme od neho nemalé očakávania."

La Liga

"Triumfovať na scéne domácej ligy je dôležité pre kohokoľvek. Darí sa nám náramne, no zajtra nielenže chceme vyhrať, my vyhrať musíme. Čelíme družstvu, ktoré má možnosť dostať sa do pohárovej Európy. Naším cieľom musí byť výhra a potom sa uvidí to ostatné."

Semedo a Sergi Roberto

"Postaviť ich oboch je, prirodzene, jedným z variantov. Práve proti Alavés sa v základnej jedenástke objavili naraz, Sergi v strede poľa je totiž zaujímavá možnosť. Všetko to závisí od konkrétneho zápasu a stavu našich hráčov."

Campeones

"Naši chlapci sú na tlak z rozhodujúcich okamihov sezóny dobre zvyknutí, už si tým neraz prešli a vždy reagovali. Museli sme obracať náročné duely, máme za sebou neľahké súboje v Lige majstrov. Z psychiky obavy nemám, dobre vieme, o čo nám ide."

Maripán

"Osobne si myslím, že hrať nebude. Prežíva pozitívnu sezónu. Alavés svoju hru zakladá na pevnej defenzívnej štruktúre, je mimoriadne súdržný a hrá s veľkou oddanosťou."

Zdroj: marca
Foto: marca

Samurajj

21
2019-04-22 20:50:22

Tato sezona moze byt stale velmi uspesna tak si to netreba pokazit :))

telexa0220

-24
2019-04-23 06:33:24

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

FCBarcelona2018

19
2019-04-23 06:51:03

Admin ! Zasa sa meníme na stránku hľadajúcich prostitútky a prostitútov na sex??? To už sa nebudeme venovať futbalu? Stáva sa s tejto stránky fanúšikov Barce escort služba? Čo má znamenať ten príspevok od telexa0220. A nie je tu prvýkrát. Žiadam okamžite zablokovať.

sid1

8
2019-04-23 08:23:33

pozri ten prispevok prisiel cca o siestej rano. Myslim si si, ze ked ho admin zmaze dnes tak je to stale v pohode nebude tu predsa kazdych 30 minut prechadzat vsetky vlakna

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.