Madridský denník AS píše, že Jasper Cillessen sa vráti do bránky FC Barcelona na posledné ligové súboje proti Celte Vigo, Getafe a Eibaru. 25. mája totiž Blaugranas odohrajú finále Copa del Rey proti Valencii a preto by Holanďan mal odchytať nejaký zápas, aby sa zodpovedne pripravil na spomínané stretnutie.

Cillessen v tejto sezóne v La Lige neodchytal ani jednu minútu, ale to sa podľa madridského denníka AS čoskoro zmení. Valverde podľa informácií novinárov uznal, že brankár potrebuje chytiť zápasovú prax, aby bol na finále Kráľovského pohára, čo najlepšie pripravený. Cillessen by sa podľa týchto informácií mal do bránky vrátiť už 4. mája v zápase proti Celte Vigo, teda medzi stretnutiami Barcelony s Liverpoolom v Lige Majstrov. Zápas s Celtou pripomína stretnutie s Huescou medzi zápasmi štvrťfinále s Manchestrom United, kedy Valverde takisto rozhodol o rozsiahlej rotácii a už vtedy sa očakávalo, že do bránky pošle Cillessena, no nakoniec chytal nemecký gólman.

Medzi zápasom s Huescou a Celtou Vigo je však rozdiel v tom, že Barcelona v tom čase s vysokou pravdepodobnosťou bude majstrom Španielska a tréner tak môže zápas vypustiť. Ak sa teda predpovede denníka AS naplnia, fanúšikovia si môžu Jaspera užiť v niekoľkých zápasoch a nejaké minúty v La Lige si rozhodne zaslúži.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Anakin

37
2019-04-25 20:24:00

Asi by som ich v lige striedal, oboch ešte čakajú dôležité duely, na ktoré budú potrebovať formu. Aj keď doteraz vždy mali formu, či už chytali alebo nie. Najlepšia dvojica brankárov na svete (a to som sa bál, že bránkarske duo Realu bude lepšie)

Jestper9

17
2019-04-25 21:15:42

Taky brankar musi chytavat viac. Nech je ter stegen jasna jednotka, ale cillessen si zasluzi viac minut. Ak nie, tak nech radsej ide prec. Sediet na lavicke moze hocikto. A o pripade zranenia stegena sa nebavme, lebo to moze a nemusi priat a skoda tak dobreho brankara na nevyuzitu dvojku

ximpp

10
2019-04-25 21:27:21

No, určitě by měl třeba dva zápasy odchytat, než půjde chytyt finále Copy, ale odehrát všechny tři zbývající by zase asi nebylo dobré pro Marca, přece musí být v zápasovém rytmu, v případě, že bychom hráli finále i LM.

2sjr

13
2019-04-25 21:28:50

Super mám za neho radosť a zaslúži si to. Nehovoriac o pripravenosti na finále.

123456

1
2019-04-25 23:07:21

E. Ozvi sa

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.